Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ház előtti játszóra, amire az...

Ház előtti játszóra, amire az ablakból rálátni, hány éves korától engeded le a kisfiad? Betartja, hogy nem kószál el?

Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Tudom, nem kéne a pontozással foglalkozni, de valaki árulja már el a logikát, hogy miért vannak a teljesen ugyanolyan tartalmú válaszok ellentétesen pontozva? Valaki leírja, hogy az ő 8 évese egyedül jár, és kap 80 százalékot, más leírja tök ugyanezt, ő meg 0 százalék...
2019. máj. 19. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert van egy pár idióta, aki a lepontozásban leli örömét, függetlenül a válasz tartalmától.
2019. máj. 19. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A tapasztalatom az a játszón, hogy 6-7 éves kortól jönnek egyedül azok a gyerekek, akiket az ablakból lát a szülő.

8 évesen már 1-2-3 utcával arrébbról is.

Enyém 8,5 éves, és bár közel a játszó és lakótelep, 3 úton is át kell menni a tömbök között. Körülnézni meg nem szokása, szóval egyedül nem mehet.

Viszont olyan már volt úgy 7 éves korától, hogy lementünk, és a szomszéd utcába elszaladtam boltba, vagy hazaszaladtam labdáért, mosdóba, stb, addig ő ott maradt 10-15 percre.

2019. máj. 20. 08:34
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
8,5 évesen elengedném. Persze beszélnék vele, átismételném többször is, hogy mit lehet és mit nem.
2019. máj. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!