Bölcsi, ovi után is mentek még játszóra?
Figyelt kérdés
Vagy akkor már fáradt a kisgyereketek? Vagy a játékból sosem elég?2011. szept. 7. 18:59
1/4 anonim válasza:
Két szomszéd kisgyerek (külön család) eddig bölcsisek voltak, már ovisok, de utána estig a játszón vannak. :) Jól bírják! A szülők már nem annyira. A munka után nem jut idejük semmire.
2/4 anonim válasza:
Én bevallom akkor már nem szeretek. Sokat kinn vannak a gyerekek az oviban, délelőtt, délután is, ha az idő engedi, én meg hulla fáradt is vagyok, mire elhozom a lányom az oviból, így általában nem megyünk. Vagy ha igen, akkor csak 15-20 perc max.
3/4 anonim válasza:
Többnyire igen, mert a gyerkőc szeretne menni, az ovi mellett van a játszó, nem tudunk úgy menni, hogy ne vegye észre :)
Hozzáteszem, hogy én uzsi után hozom el, tehát délután kerti party már nincs nekünk az oviba.
Igen, bírja, csak én mennék már haza... :D
4/4 anonim válasza:
Nem. Az igazság az, hogy én mennék (itthonról dolgozom, egész nap a négy fal között, jó ha fél órát beszélek napközben emberekkel, ki vagyok éhezve egy jó kis pletykára - ezért is vagyok itt kávészünetben:-)), sőt a fiam is, de tudom, hogy akkor este itthon cirkusz van, hogy még egy kicsit ezzel is játszana, meg azzal is játszana, meg még anya se menjen zuhanyozni stb. Imádja a játszótéri kis barátait (nem egy bölcsibe járnak sajnos), de az itthoni játékok és a közös családi játékok is hiányoznak neki. Így hétközben csak hétfőn, maximum kedden megyünk le a játszótérre (akkor még a hétvégi feltöltődés tart), utána azonban szigorúan itthon. Így ő is kiegyensúlyozottabb, apa meg már hozzászokott, hogy a hét többi napján tovább kell anyát szórakoztatnia. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!