Anyukák mentek ma játszóra ha ilyen idő lesz? Mivel kötitek le babátok?
akadálypálya,
előrajzolt A/4-es lap kivágnivaló
színezők
valami újdonság
Deákné B katalin könyvet ilyenkor szoktam elővenni és fellapozom.!
Ha nem fúj a szél annyira, mint tegnap, akkor lehet játszózni. Mi még nem voltunk lent, mert az ebéddel elment az idő, utána szoktunk lemenni, de a fiamnak leragadtak a szemei, meg nekem sem volt kedvem. Így sátraztunk, mondtam neki, hogy jöjjön aludni, akár a sátorban is, jött, lefeküdt, felpattant, ugrált, kiment, kukucsolt, aztán megint be, persze ha kimegyek a sátorból, reklamál, hogy be be, aztán a nagyágyon kukásautóztunk, vagy 5-szor el kellett játszanom, hogy beleönti a kukát, elmegy, de megállítják és visszatolat (közben persze sípol), megint be a kuka, mert nem volt jó az előző, mostmár ok, mehet a telepre, kiszórni a szemetet. A fiam meg "mé, mé, mé" és vagy 5-ször... utána már megelégeltem, mert láttam rajta, hogy majdnem elalszik, mellesleg én is, betettem a kiságyba, ott még ugrált pár percet, de azóta alszik.
Ha felkel ebéd, majd megyünk metrózni (még nem voltunk metróval) a brendonba, ott meg van csúszdapark, ahol lehet csúszkálni. Du. ha jó idő lesz apával meg játszót is megejtünk. 17 hónapos a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!