Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák mentek ma játszóra ha...

Anyukák mentek ma játszóra ha ilyen idő lesz? Mivel kötitek le babátok?

Figyelt kérdés
15 hós kislányom nyűglődik, tiszta hisztis...semmi sem jó..(gondolom az idő miatt) és nem tudom mit csináljak...nem szeretném egész nap a nyafit hallgatni :SSS
2011. máj. 4. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:

akadálypálya,

előrajzolt A/4-es lap kivágnivaló

színezők

valami újdonság

Deákné B katalin könyvet ilyenkor szoktam elővenni és fellapozom.!

2011. máj. 4. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Kötéllel...
2011. máj. 4. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk az enyém kisfiú,de ő még alszik 17 hónapos lesz.Imád labdázni.Vigyetek magatokkal egy kislabdát.
2011. máj. 4. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ert, de 15 honapos gyerek olloval kivagozik?
2011. máj. 4. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem fúj a szél annyira, mint tegnap, akkor lehet játszózni. Mi még nem voltunk lent, mert az ebéddel elment az idő, utána szoktunk lemenni, de a fiamnak leragadtak a szemei, meg nekem sem volt kedvem. Így sátraztunk, mondtam neki, hogy jöjjön aludni, akár a sátorban is, jött, lefeküdt, felpattant, ugrált, kiment, kukucsolt, aztán megint be, persze ha kimegyek a sátorból, reklamál, hogy be be, aztán a nagyágyon kukásautóztunk, vagy 5-szor el kellett játszanom, hogy beleönti a kukát, elmegy, de megállítják és visszatolat (közben persze sípol), megint be a kuka, mert nem volt jó az előző, mostmár ok, mehet a telepre, kiszórni a szemetet. A fiam meg "mé, mé, mé" és vagy 5-ször... utána már megelégeltem, mert láttam rajta, hogy majdnem elalszik, mellesleg én is, betettem a kiságyba, ott még ugrált pár percet, de azóta alszik.

Ha felkel ebéd, majd megyünk metrózni (még nem voltunk metróval) a brendonba, ott meg van csúszdapark, ahol lehet csúszkálni. Du. ha jó idő lesz apával meg játszót is megejtünk. 17 hónapos a fiam.

2011. máj. 4. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!