Anyukák! Hogy telik a napotok egy éves babátokkal?
13 hónapos...van mikor lassan, van mikor elrepül:))
Sokszor megyünk nagyiékhoz,közel laknak.
Általában minden érdekli a játékain kívül, pakolászik ki-be, előszeretettel vizsgálja a cipők talpát...persze csak mikor nem veszem észre:)
Mostanában mondjuk elég sokat nyavajog és az ölemben szeretne lenni, szóval estére eléggé lefáradok...
13-án volt 1 éves.
Vannak rosszabb napjaink,akkor semmi sem jó Neki.
Általában kipakol mindent ,főleg a fiókokat. Minden a babitaxiba pakol bele,eldug oda minden kacatot:)
Van amikor nincs kedve ennie , meg semmihez, de általában kistündér:)
És Nektek ?
13 hós.
7-kor kelünk, tápi, reggeli, pakolok, ő közben játszik, matat, szerel, 10 fele séta, játszótér (van egy 3 évesem is), délben ebéd, délután alvás 1-től 3-ig, délután itthon játszunk, uzsi, játék, vacsi, 7-kor fürdés, tápi, 8-kor legkésőbb alvás.
Nyugodt, kiegyensúlyozott gyerkőc, ha engem lát, akkor nyugi van. Nem kell szórakoztatni, játszik magában (vagy a nővérével). Egyébként anyás eléggé, de ez leginkább vendégségben látszik meg rajta, mert akkor ki sem száll az ölemből.
12,5 hónapos
Este fél9től reggel 8ig alszik, most hagytuk abba a szopizást, így egyre jobban,és ált. 3 körül felkel cumi vissza és alszik is. Délben alszik 3 órát:):)
Együtt megyünk boltba,piacra, henteshez, tündér,kiegyensúlyozott, állandóan mosolygó csajszim van:):)
Segít takarítani,pakolászni ő is imád, msot jobban lekötik a fakanalk,fedők,mint a játékok.
Szintén anyás, és nálunk is főlegtársaságban veszem észre,hogy jobban bújik.
Fiam 13 hónapos. Általában 7-8 között ébred. Délelőtt eljátszik egyedül, ott, ahol éppen én is vagyok. 10-11 körül alszik egy órát. Ezután általában elmegyünk csavarogni. Délután együtt játszunk, aztán 2-3 körül alszik egy-másfél órát. Délután már szinte csak vele foglalkozok. Egyfolytában fogócskázni, bújócskázni akar. Kipakolja a fiókokat, szekrényeket. Imád mesekönyvet nézegetni. Estefelé felpörög, ezerrel mászik körbe a lakásban, még nézni is fárasztó :-) Általában fél 9-9 között alszik el.
Most sajnos többször ébred éjjel, mert jön a 9-10-11. foga (örlőfogak).
Utolsó!
Ennyi foga van már???? :O
Lánykámnak most jött ki az 5.
3.vagyok
Enyémnek 8 foga van, most jönnek a rágók, eléggé pufi és vörös az ínye.
Első babámnak ilyenkor még 4-5 foga volt csak :)
13 hónapos és hét fog ha már itt tartunk.
Hat-hét körül ébred, kap cicit és visszaalszik nyolcig. Kis reggeli vagy tízórai. Általában délelőtt megyünk el itthonról. Zenebona, játszóház vagy Nagymama vagy játszótér. Délben ebéd, egy-fél kettőkor alszik, három és négy között ébred. Akkor már itthon maradunk. Játék, festés, gyurma, tinci-tánci.
A pakolás nálunk is megvan, mindent ami nem játék. Almát, zoknit, csipeszeket. Ha kicsit nem figyelek, már mindent kipakol a konyhában, eléggé nehéz lebeszélni róla.
2 hét és 1 évesek lesznek a pöttömkéim:))
Talán,talán most már kezd beállni a napi rendszer eddig össze vissza volt minden,de most hajnal 6-kor kelés kakót megkapják és vissza alszanak olyan 9-ig majd reggeli játék lefárasztás ezt értem az alatt hogy 9 és fél hónapos koruk óta csak mennek és mennek és mennek...majd 12 körül alvás ami nem több mint 1,5 óra de ez is max:)ha felkeltek akkor van az ebéd ez nekünk így ütemeződött be,majd ezekután megint csak a játékké a nap további része,és nincs is több alvás habár kellene de valahogy nem tudnak elaludni,nagy ritka hogy összejön nekik még egy délutáni alvás:))este 7-kor fürés majd tápi és alvás és hát sajnos már este 10-kor meg is van az első kelés mert ők még egyszer sem aludták át az éjszakát,nagyon rossz alvókéjuk van de már megszoktam:)Igen nekik is most jön a 11. és a 12. foguk a két lenti örlők és ezeket az örlőket szenvedik meg a legjobban:(( Nos a mi napunk elég zsúfolt sok időm nem marad a háztartásra de én már ezt szoktam meg:))Minden jót nektek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!