Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hogy telik a napotok...

Anyukák! Hogy telik a napotok egy éves babátokkal?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem tudom már hanyadiknak írtam:D De..

Az én lánykámnak még csak 2 foga van...igen..KETTŐ :D

11 hósan jött ki Neki és azóta semmi:)

2011. nov. 30. 09:35
 12/12 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, 1éves Pöttömpannánknak szintén két fogacskája van még "csak", azok kb féléves korában hipp-hopp párban kibújtak...és azóta semmi, kivéve, hogy nyáladzik, rág, és nyáladzik...ja, meg még rág is :D !!!

Egyébként valószínűleg készülőben vannak már azok a fogacskák, de legalább is valami beindulni látszik, mert az ínye pár napja bedagadt, és korábban végigaludta az éjszakákat, mostanság pedig többször is felsír szegénykém!

Egyébként 7:30-körül kezdődik a napunk, mosolygós ébredés után szépen bilire ültetem -szereti, minden ébredés után ott kezdünk-, aztán öltözés, reggeli. Ezután játszik, szerel, ahol én is vagyok éppen, és segít :D, majd kb 10-kor tízóraizik -amikor én reggelizem-, majd első szundi, ami kb másfél órás.Ébredés után ebéd, aztán játék/szerel/pakol/rámol folyt. köv., ill. megyünk sétálni, vagy futni, időjárástól függ. Futáskor nagyokat durmol a babakocsiban, de csak, miután az összes villamost, kutyust és a többi érdekes dolgot megnézte és "kommentálta" :D! Ezután uzsonna kb fél 5-kor, és már nem alszik estig, inkább pörög, és várja Apáját...na, és onnantól én megszűntem :D!

Ja, és mostanában ez a kis mosolytündér sokat nyűgösködik, és rákapott a verekedésre, úgyhogy imádjuk a kis prücsköt, de...hosszú,kemény napjaink vannak néha.

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra nyúltam!

2011. nov. 30. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!