Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet az oka annak ha egy...

Mi lehet az oka annak ha egy szülő nem tudj ugyan úgy szeretni az egyik gyerekét mint a többit?

Figyelt kérdés

Nem rosszabb mint a testvérei, de egyszerűen minden idegesít benne... Ahogy beszél... Amit beszél, minden.

Mi lehet ennek az oka?

2019. máj. 17. 23:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%
kamu
2019. máj. 17. 23:29
 12/28 A kérdező kommentje:

Egyik gyerek sem az a rossz gyerek. Soha nem szoktak verekedni, a veszekedés is ritka.

Egyébként igen, minden szülőnek van kedvenc akkor is ha nem vallja be.

2019. máj. 17. 23:32
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Ne keress önigazolást arra, amire nincs jogod. És ne általánosítsd a te hibádat másra. Nem mindenki kivételezik és nem mindenkinél van kedvenc. Nem tudnék választani a lányaim között, abban sem, hogy melyiket fürdetem vagy vacsiztatom szívesebben, nem hogy szeretem-nem szeretem kérdésben.
2019. máj. 18. 00:10
 14/28 anonim ***** válasza:
60%
Hihetetelen h így állsz a saját gyerekedhez. Nem tudom mi az ok, de ezt kezeltetni kell. Egy anya nem érez így.
2019. máj. 18. 07:27
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Ezt csak addig éreznéd így,ha ne adj isten,valami baja lenne és azt éreznéd,hogy akár el is veszítheted őt,na akkor már biztos nem éreznêl így híd el..hány évesek a gyerekek, milyen neműek? Ez nem normális hogy így érzel ennek OKA van, amiről nem is tehetsz,lehet tudat alatti is, pszichológus segíthetne.
2019. máj. 18. 08:43
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez gáz, ne is haragudj.

Jó igaza van az egyik válaszolónak, egyformán nem lehet 2 gyereket szeretni. Nekem 2 van, mindegyiket végtelenül szeretem, minkettőt másképp, de egyiket sem kevésbé. A nagy fiam az után erkezett, hogy az apjával kibékültünk, és rájöttünk, hogy szeretjük egymást, a kicsiről a doki is lemondóan beszélt, mikor verzéssel mentem hozzá, és megis itt van.

De soha egyiket sem szerettem kevésbé a masiknal.

Néha a nagy engem is idegesit, hahisztis nyugos, de nem mindig.

Ha valtoztatni akarsz, csinalj kozos progikat, ismerd meg, vegyel neki amit szeret, jatsz vele es nem utolso sorban menj szakemberhez kerlek. Mert elcseszed a gyerekkorat. Tudom, mert anyamnak en vagyok a mai napig a fekezebarany akit szarba se vesz.

2019. máj. 18. 08:48
 17/28 A kérdező kommentje:

3,5,8 évesek. A kicsi és a nagy lányok.

Nem azt mondtam, hogy nem szeretem csak, hogy nem ugyan úgy mint a másik kettőt hogy bármiben is hiányt szenvedne legyen az kézzel fogható vagy szellemi dolog az hülyeség. Ugyanannyi puszi,simi bujas jár.

Szerencsére van olyan hely ahol ezt megtudom beszélni (anyuka klub) és azt is tudom, hogy más anya is van vele így,vagyis nem pont így az egyik anyuka gyereke ADHDs őt nem lehet leloni. A másik 2 anyukát meg az összes gyereke idegesíti.

2019. máj. 18. 09:30
 18/28 anonim ***** válasza:
28%

Na akkor ez szép társaság lehet az anyuka klubban..

Azért így nem lehet hozzáállni h mindkét gyerekem idegesít meg hasonlók. Akkor minek szült kettőt? Valószínűleg neked sem kellett volna harmadik, nem voltál készen rá és ezért érzel most így, mert nyilván még egy gyerek az még több "gond", elején nemalvás, stb. Ráadásul a másik kettő lány, lehet már ezt is megszoktad és tudat alatt ez is befolyásol.

Azért azzal ne nyugtasd magad hogy mindenki így érez, mert ez nem igaz.

2019. máj. 18. 10:35
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
Igen kerdezo csak errol beszelni sajnos tabu. Pedig nem beszelni rola rosszabb. Keress fel tenyleg szakembert, mert lehet tud segiteni. Ha te ok lennel ezzel a helyzettel nem irtal volna kerdest ki.
2019. máj. 18. 10:38
 20/28 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező az akkor sem normális, hogy egy x klubban azt beszélitek ki, mennyire idegesít a saját gyereketek. Ez hatalmas nagy gond, amit komolyan kellene venni neked is, és az anyukának is, akit mindkét gyereke idegesít.

Mert oké, néha a gyerekek tényleg azok, de hogy mindig? Az gáz. Hiába adsz meg neki mindent, ha kozben érzi, hogy idegesít teged, mert ezt érzik a gyerekek. És nekem ne mondd, hogy nem szenved hianyt, mert ha ez az eset áll fenn, akkor igen is hianyt szenved, mert majomszeretetet kap az igazi helyett.

Szoval kérlek, hallgass a többiekre és keressetek fel egy szakembert mindannyian.

2019. máj. 18. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!