Hogy szoktassuk le a gyereket a köztünk alvásról?
Lassan 6 éves lesz , de még nem megy suliba. Mindig köztünk alszik. Fél egyedül.
Milyen módszerek vannak, hogy külön aludjon?
Hat hatos, nem kell hozza agysebesznek lenni... Pl mellefekudni amig elalszik, beszelni vele, hogy ez az ő helye, ninca mitol felnie. Semmi extra nincs ezekben nálunk bevalt lampa meg minden egyeb nelkul.
Egyébként dejo annak, aki emlekszik arra mennyire volt 6evesen faradt meg kipihent... En mar nemigazan.
Egyebkent lehet lepontozni mert az itt nagyon megy, de mivel tanacsot kert a kerdezo és én azt (mellesleg biologiara alapozva) nem tartom a legjobb megoldásnak, nem fogik bologatni hogy jaahjaah láámpa, csak mert elottem 3ember azt irta, de elfogadom, hogy te igy aludtal.
En meg képzeld evekig tévére, es nem tunt fel semmi (nekem mert lassan 40vagyok) de ettől meg lehet masnak nem valik be.
Halisten en mindenre emlekszem kiskorombol es tini korombol is:) neha ez atok nem aldas.
Nem minden gyerkocnel valik be az, hogy "nincs mitol felned" mert nekik sokkal nagyobb a fantaziajuk mint nekunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!