Társasjáték, amit 3 és 4 éves (kisfiú) tud játszani?
Sajnos nincs semmi ötletem, nem vagyok otthon ebben a témában.
Illetve érdekelne még olyan benti játék, ami lekötheti egy 3 és egy 4 éves kisfiú figyelmét.
Lotti Karotti, kígyók és létrák, Ki nevet a végén? Uno, Fekete Péter, Grabolo, bármilyen fajta memóriajáték, Zingo.
Nekünk ezek vannak, de ha bemész egy játékboltba, sok jót találsz még szerintem.
Nálunk bent a lego és az autózás a sztár, de szoktunk gyurmázni is, Play Doh-nak vannak nagyon jó készletei, nekünk pl tűzoltós is van.
Nekünk ezek vannak: Csigafutam, Lotti Karotti, Mókuskaland, Kukacvadászat, Lili és Pitypang kutyamegmentős társas, Boribon autózik, illetev ilyen “ki vagy” játék, mikor ki kell találni, kit húzott a másik.
Van fekete péter kártyánk (Vukos és saját gyártás) ezekkel memóriázni is lehet, illetve van Lili és Pitypangos és Kuflis kártyapaklink, ezekkel 4 fajta játékot lehet játszani. Ezen kívül van még másik memóriajátékunk, dominónk.
Amivel még bent szokott játszani: duplo vasút, logico, illetve camelot jr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!