A Bogyó Babóca társasjátékbol melyiket ajánlanátok egy 4 évesnek? (kisfiú)
Nem tudom, az én lányom szereti a Cseresznyéskertet, nem tart sokáig felállítani a táblát, és van győztes, vesztes, mi ketten, a kukacok ellen, együtt vesztünk vagy nyerünk. Összedolgozunk, megbeszéljük mit lépjünk. 4 évesen kapta a lányom, azóta is kedvence, ráadásul a kisebbik lányom is be tud szállni,(2 éves) ő a pörgető.
A többi társast nem ismerem.
Én az évszakokon gondolkodtam, milyen lehet.
Úton az oviban jó játék, oké nem túl bonyolult de pont elég hosszú ahhoz hogy ne unják meg a gyerekek. 4 évesnek szeirntem tökéletes. Nagyobb lányom most 5 éves és nagyon szereti, mindig egymás után 2-t vagy 3-t is akar játszani vele.
Memóriaforgó is meg van nekünk, nem ajánlom. Kb 1 perces játék, most 5 éves a lányom, de még soha nem játszott vele úgy ami a rendeltetése, hogy memóriaforgó, inkább csak pakolta a kártyákat a megfelelő helyekre, és ennyi. 2,5 évesem is elpakolgatja, de 4 évesnek én már nem venném meg.
Most karácsonyra viszont megkapják a Bogyó Babóca Évszakos társasjátékot, meg a Ki nevet a végént, ezek biztos jók lesznek, de csak karácsony után tudok nyilatkozni hogy milyenek :-) Én gyerekkoromban nagyon szerettem a ki nevet a végént, sokat játszottunk vele, bár lehet hogy az inkább iskolásoknak való.
Az Évszakos társasban meg négyféle játék is van.
Úton az oviba nekünk is van, ritkán játszunk vele, nem túl izgalmas.
Cseresznyéskert-et tavaly karácsonyra kapta, nekem nagyon nem tetszett, de ő szereti és az a lényeg. Túl sűrűn azzal se játszunk, de idén többször kérte, mint az Úton az oviba-t.
Nem szeret veszteni, ezért is jobb a Cseresznyéskert, ott együtt vesztünk vagy nyerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!