Melyik a legjobb játék 3 és 5 éves kisfiú testvérpárnak? Zingo a bingó, Dobble, Kajacsata, Halli Galli, Kapj el ha tudsz, Uno junior? Esetleg a BrainBox ill Lotti Karotti is jó?
Ha jól tudom a dobbleból van kicsiknek is változat, és a halli galliból is. Érdemes azokkal kezdeni, vagy mehet egyből a sima?
Jókat hallottam ezekről, de ennyi mindent nem szeretnék megvenni, meg azért eléggé hasonlóak is a leírások alapján (ill azért az utolsó kettő más jellegű).
Örömmel vennék minden hozzászólást, ki melyiket javasolja, melyik éri meg az árát, kinek mi vállt be?
Előre is köszönöm
A Zingo-t szereti az 5 éves kislányom az óvodában. A Kajacsata hasonló játék, de egy ismerősünk szerint az a jobb. Nekünk van és nagyon sokszor előkerült 3 éves korától, szóval mindkettőjüknek jó lehet.
Dobble Jr. szintén van, de ha nem a lányom a gyorsabb, akkor baj van. Nagyon jó, de a 3 èves nem hiszem, hogy tudna vele játszani.
Uno Jr-t nagyon szeretjük, nem unalmas- sokszor előkerül nálunk.
A lotti karotti is nagyon jó, az első társasjátékunk ez volt. Öt évesnek már nem biztos, hogy megvenném, mondjuk előkerül még nèha egy egy játszmára.
Az Éhes vízilovak, amit előttem ajánlottak - ha ez a golyókapkodós játék - ez nem jött be, párszor megcsapkodtuk és csak porosodik.
BrainBox, szintén szuper -bár ritkábban kerül elő, de nagyon jó fejlesztő.
Amit a listádról ajánlanék, hogy ne hagyd ki: Dobble, Uno, BrainBox
Uno junior, lotti karotti, kigyós- létrás játék, nálunk nagyon bejöttek.
Az Uno megunhatatlan, de a fekete Péter is jó.
4,6 évesek a gyerekeink, és sok társasunk van. Általában előveszünk egyet, amivel 1 hétig sokszor játszunk, megunják, aztán másikkal, azt is, és így tovább.
Az Unot viszont sosem unják meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!