Pro+Kid probiotikum vagy Protexin Junior probiotikum? Melyik a legjobb szimpla immunerősítésre? A két készítmény közül Ti melyiket ajánlanátok a fiamnak? Melyik jobb?
4 éves kisfiam nagyon beteges. Tavaly szeptemberben kezdte az ovit, az első hónapot végig is járta betegség nélkül, onnantól kezdve viszont állandóan lebetegszik. Idén februárban megszületett a kistesó, nyáron nem mehetett oviba a nagy. Szeptemberben elvittem, járt 3 napot, utána 3 hétig iszonyatos középfül gyulladása volt. Novemberben kivették az orrmanduláját, most december első hetében vittem oviba, és 4 nap után ismét lebetegedett.
Megvettem már mindenféle immunerősítőt, vitamint, gyümölcsöt, zöldséget eszik rendszeresen, mégis olyan kis gyengécske az immunrendszere. Arra gondoltam, hogy -mivel az immunrendszer egészsége az alsó béli tájék normál működésével függ össze- csinálok egy probiotikum kúrát nála, hátha ez segítene.
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!