Nőgyógyászaton probléma lehet ha jön velem a gyerek?
Logikus h egy 5 perces vizsgálatért bízza a gyereket egy vadidegenre az otthonában....
Nyilván nem a doki feje mellett fog állni h "mozizzon"
Egyébként egy 4 éves rohadtul nem érzi h ez egy intim vizsgálat. Annyit ért meg h a doktorbácsi meggyógyítja anyát!
Ha nyugiban megmarad egy széken ülve, nem lesz gond.
Nem azt írtam, hogy idegenre bízza és azt sem, hogy 5 percre, de ne zavarjon. Felenk el kell jutni az orvoshoz, lehet nála csúszás is, ott van maga a vizsgálat, ami nem feltétlenül 5 perc, plusz haza is kell jutni. Ez picit tobb, mint 5 perc. A bébiszitter meg nem idegen, hanem valaki, akiben az ember megbízik és akire dátuma bízni a gyereket.
A 4 éves lehet, hogy nincs tisztában vele, hogy mi az az intim vizsgálat. Azt se tudja, mi az a szex, vagy a gyilkosság, de nem el mellette az ember nemi életet, vagy néz horror filmet. Legalábbis felenk, értelmes embereknel
Na ez az "valaki akiben az ember megbízik". Lehet szánakozni rajta, de nekem nincs ilyen ismerősöm. Anyum nem él 24 éve, anyósom 29 éve halt meg.
Szokták mondani: szükség törvényt bont.
A kérdezőnek most lenne szüksége bébiszitterre! Tehát ha még nincs neki( mert ha lenne, nem tette volna fel a kérdést) akkor mégis idegenre kéne bíznia a gyereket.
Ha neked a szex v egy gyilkosság olyan munt egy orvosi vizsgálat az gáz!
Szerinted a háziorvos (akihez mandula gyuszival megy az ember),beviheti a gyereket?
Egyébként hajnalban terhesség alatt fellépő vérzéssel mentem nődokihoz (ügyelet) nincs se szitterem, se anyós, a férjem külföldön volt.
Vinnem kellett a 3,5 évesemet.
Bent volt velem. Ennek már fél éve, és nem hagyhatott benne mély nyomot a dolog.....
Arra emlékszik, legalább is annyit mond, ha felmerül a kistesó téma h "voltunk a drbácsinál, anyát meggyógyította"
15!
Nyilvan azért, mert én képes vagyok megoldani a problémáimat, veled meg pár válaszolóval ellentétben.
Bébiszittert amúgy nem az utolsó pillanatban szokás keresni, nem is ezt tanácsoltam. De hoyg épeszű ember nem visz be magával egy 4 éves gyereket nőgyógyászati vizsgálatra, az is biztos.
16!
Javíts ki, ha tévedek, de a mandulád a torkodban van, ergo csak a szádat kell kinyitnod hozzá, hogy az orvos diagnosztizáljon, ellenben a nogyogyasszal, aki ugye ah alfeledben tevek3nykedik.
Nem azonos a horrorfilmmel, vagy a szexxel, de pont ugyanugy nem neki valo. Ezt azért egy átlagos értelmű felnőtt ember képes felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!