Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nőgyógyászaton probléma lehet...

Nőgyógyászaton probléma lehet ha jön velem a gyerek?

Figyelt kérdés
4 éves lesz még itthon van és nem tudom kire hagyni... Bele köthet az orvos ha viszem magammal?? Ilyen esettel még nincs tapasztalatom illetve mióta költöztünk még nem voltam szóval nem tudom mit fognak szólni... Valaki volt mar így?

2019. ápr. 29. 13:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

Egyedül nevelem a fiam, eddig két helyre nem jött velem , amikor műtétem volt és MRI- re.

Olyan nincs, hogy az orvos beleköt, én nem tudom miért féltek annyira az orvosoktól ? Miért mit mond, hogy azonnal ültesd ki a gyereket? Mert ha nem visznek a börtönbe, vagy mi?

2019. ápr. 29. 13:07
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Egyszer a varoban talalkoztam egy anyukaval, akinek ott volt a 4 ev koruli kislanya, az "oltozoben" varta meg anyat! :)

Kisebb babat mar tobbszor lattam, gondolom 6 hetes kontrollon volt az anyuka

2019. ápr. 29. 13:07
 3/21 A kérdező kommentje:
Nálunk hiszti lenne ha nem lát ☺️ De ilyen téren tényleg nem tudtam hogy kivitelezhető e.... Most akarok idő pontot kérni mert hiába 5 negatív teszt nem jön meg és jó lenne utána járni
2019. ápr. 29. 13:12
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem baj ha viszed. De a vizsgálatot nem nézetném végig egy 4 évessel, mert akár fiú, akár lány nem fogja tudni hová tenni magában ezt a dolgot. Szóval emiatt inkább rábíznám valakire és egyedül mennék.
2019. ápr. 29. 13:34
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Ne nezze a vegig a vizsgalatot! Ezt szerintem az orvos sem engedne meg, azert egy 4eves tud zavaro is lenni vizsgalat kozben.

Vagy beul az oltozobe es az asszisztens "szorakoztattja", vagy keress mas megoldast, pl magandoki mas rendelesi idoben stb.

2019. ápr. 29. 13:44
 6/21 anonim ***** válasza:
40%
Hát épeszű ember nem visz magaval gyereket nőgyógyászhoz....
2019. ápr. 29. 13:55
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

"Olyan nincs, hogy az orvos beleköt, én nem tudom miért féltek annyira az orvosoktól ? Miért mit mond, hogy azonnal ültesd ki a gyereket? Mert ha nem visznek a börtönbe, vagy mi?"

Hogyne lenne. Kiskorú. Egy intim vizsgálatról van szó, ahol egy kiskorúnak semmi keresnivalója. Azt mondja,hogy jöjjön vissza a gyerek nélkül. Nem kerülsz börtönbe, csupán nem vizsgál meg.

2019. ápr. 29. 13:57
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk ezzel nem lenne probléma, mert van a hely, ahol fogad a doki, onnan egy másik helyiségben vizsgál meg, addig kinn maradhatna az asszisztenssel, de inkább szeretem ezt úgy megoldani, hogy a párom/anyosom ne dolgozzon, ha ilyen vizsgálatra megyek, mert egy ekkora gyereknek nem biztos, hogy látnia kellene, mit művel a doki. Nem vagyok prűd, kb mindenhova viszem a nagyfiamat is, de azért egy nőgyógyász más, mint egy fogorvos, vagy egy felnőtt háziorvos.

Esetleg valaki nem tudna rá vigyázni, vagy veled menni a vizsgálat idején, és akkor vele kinn maradna addig a gyerek, amig téged vizsgálnak.

2019. ápr. 29. 14:25
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Első vagyok, hát igen annak könnyű akinek van valakije nekem se párom, sem anyósom, senkim.Egyébként meg értelemszerű az enyém sem áll az orvos mellett , és nézi premier plánban a vizsgálatot, de letud ülni addig a székre , és pl. odaadom neki a Tabletot ennyi.
2019. ápr. 29. 15:29
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
Meg hát ugye nevelés kérdése, ha én azt mondom a 4 évesemnek hogy ott ül a széken, akkor ott ül.
2019. ápr. 29. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!