Nőgyógyászaton probléma lehet ha jön velem a gyerek?
Egyedül nevelem a fiam, eddig két helyre nem jött velem , amikor műtétem volt és MRI- re.
Olyan nincs, hogy az orvos beleköt, én nem tudom miért féltek annyira az orvosoktól ? Miért mit mond, hogy azonnal ültesd ki a gyereket? Mert ha nem visznek a börtönbe, vagy mi?
Egyszer a varoban talalkoztam egy anyukaval, akinek ott volt a 4 ev koruli kislanya, az "oltozoben" varta meg anyat! :)
Kisebb babat mar tobbszor lattam, gondolom 6 hetes kontrollon volt az anyuka
Ne nezze a vegig a vizsgalatot! Ezt szerintem az orvos sem engedne meg, azert egy 4eves tud zavaro is lenni vizsgalat kozben.
Vagy beul az oltozobe es az asszisztens "szorakoztattja", vagy keress mas megoldast, pl magandoki mas rendelesi idoben stb.
"Olyan nincs, hogy az orvos beleköt, én nem tudom miért féltek annyira az orvosoktól ? Miért mit mond, hogy azonnal ültesd ki a gyereket? Mert ha nem visznek a börtönbe, vagy mi?"
Hogyne lenne. Kiskorú. Egy intim vizsgálatról van szó, ahol egy kiskorúnak semmi keresnivalója. Azt mondja,hogy jöjjön vissza a gyerek nélkül. Nem kerülsz börtönbe, csupán nem vizsgál meg.
Nálunk ezzel nem lenne probléma, mert van a hely, ahol fogad a doki, onnan egy másik helyiségben vizsgál meg, addig kinn maradhatna az asszisztenssel, de inkább szeretem ezt úgy megoldani, hogy a párom/anyosom ne dolgozzon, ha ilyen vizsgálatra megyek, mert egy ekkora gyereknek nem biztos, hogy látnia kellene, mit művel a doki. Nem vagyok prűd, kb mindenhova viszem a nagyfiamat is, de azért egy nőgyógyász más, mint egy fogorvos, vagy egy felnőtt háziorvos.
Esetleg valaki nem tudna rá vigyázni, vagy veled menni a vizsgálat idején, és akkor vele kinn maradna addig a gyerek, amig téged vizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!