Három éves gyereketek mennyi verset/mesét tud kívülről?
Úgy érzem,az én lányom túl sokat. Még bölcsis,4 hónapja beszél, de már József Attila Altató című versét fújja kívülről végig. Az összes mesét,verset, Weöres Sándor:Bóbita című könyvének kb felét kívülről tudja.
Ez "normális"???
Vannak autisztikus tünetei kicsi korától,de nem gondolnám autistának. 99% hogy nem, 1% azért az igenhez megy...
Mit gondoltok? Anyukám óvónő,szerinte olyanok,mint a szivacs. De most is anyák napjára nagycsoportos szintű verset tanult meg. Ezt az egyet tanítottam neki.
Az összes többit az esti mesélések alatt tanulta meg!
Einstein ellentettje.
Ezen kívül mutat más tünetet?
Mi az a vagizni?
Feltettem egy kérdést. Mivel nem sok 3 éves gyereket ismerek,nem tudom,mennyire szokásuk megtanulni kívülről verseket,meséket.
Jó lenne,ha olyan anyukák írnànak,akiknek ilyen korú gyerekük van.
És hogy értsd: nem örülök neki,hogy mindent megtanul.
A másfél évesem kb az összes dalt mondókát amit rendszeresen mondok, énekelek neki tudja folytatni ha abbahagyom vhol. A minap magától elkezdte mondani a hinta-palintát. Persze nem tökéletesen de tudja. Ami a legmegdöbbentőbb volt, hogy szintén a napokban épp megálltunk autóval, a férjem lekapcsolta a zenét (gyakran hallott dal ment épp) és azt is befejezte. Tényleg olyanok mint a szivacs.
Ha anyukád óvónő, akkor ő elég sok 3 évest látott már. Biztosan van releváns tapasztalata. Én a helyedben rá hallgatnék.
3 èves fiamnak egy 2 szavas mondata sincs még, pàr szót mond, de azok 80%-át csak mi értjük
(az orvos szerint minden rendben van vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!