Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti gyereketek milyen motor...

Ti gyereketek milyen motor használ, ha használ,3 éves kor felett?

Figyelt kérdés

Volt tök stabil vastag kerekű motorja, soha nem történt baleset vele, ilyen volt:

[link]

De kinőtte, így új motor után kezdtünk nézni.

Vettünk is egy hagyományos, ez a vékony kerekű motort, de borzasztó.

Oldalt ugye kiálló a kereke amibe el akad a lába sokszor mikor hajtja, minden repedésbe elakad amitől már nagyokat zakózott szegényem, nagyon féltem a fogát.

Van futóbiciklije,rollerja de nem szereti. Ő motorozni szeret, de azt nagyon.

Pedálossal még csak tanulgat.

Nézegettem neten láttam nagyobb motorokat de hogy lehet ilyet rendelni látatatlanban?

Vagy ennyi idős gyereknek már nem való motor?

98-100 cm körül van.

Regio,galaxy,játékboltokba mindenhol ez a fogorvosok melegágya kismotorokat látok.

2019. márc. 25. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Kb 4 éves koráig használta, bár 3 éves korától inkább már futóbiciklizett.

amúgy másfél évesen kapta, akkor még éppencsak leért a lába, így étmenetlieg, kb fél évig egy ilyet használt:

[link]

2019. márc. 25. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen van neki, imádja, és jó nagy.

2019. márc. 25. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Na pont az utolsó van neki dettó ugyanez amivel nem vagyunk megelégedve, valami masszívabb,vastagabb, 2 kerekű motort kerestem :-/
2019. márc. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!