Hogyan kaptok erőre amikor nincs kedvetek semmihez?
Eleve vágyom a csendre a pihenesre is, a semmire is, lehet introvert is vagyok valahol, nem tudom.
De a gyereknek mindig szüksege van mindenre, ingerekre, naponta kell a szabadban lenni, stb.
Nekem a hétvége nem ishétvége hanem nagyobb melo mint amit egesz hetkoznap a munkahelyen csinálok. Voltakepp a munkám a pihenés, mert amugy semmi nem az.
Hivnak ide oda vendegsegbe gyerekes progikra kirandulas etc.
Es CSAK a gyerek miatt vállalom be mert amugy a hátam közepére nem kivánom, plane ünnepek jönnek.
Legszivesebben kiszaladnék a vilagbol.
A gyerekek reggel szétszedték a porszivot, kezdhettem a putribol valahogy házat varázsolni. Egy reggeli kávet nem tudok ugy inni hogy nyugtom legyen.
Probaltam már akkor élni amikor alszanak, hajat mosni, sminkeket probalni hogy végre nem zavarnak meg nem kenem összevissza mint reggel amikor folyamatosan csesztetnek, neha ugy megyek meloba hogy azt hiszik bálba keszultem mert mindig ugy jarok pl ha picike csikot akartam huzni elrontom igy áthuzom, azt is elrontom, a végén pl lassan az egesz szemhejamon fekete tus van, es már lesz.rom szindromaval indulok el.
De szoval az ejszakazas vagy 5-kor kelés 6 helyett hogy nyugtom legyen, pedig kikészit fizikailag. Olyankor meg dupla karikákkal jarok dolgozni.
Szoval ma igy a putri közepén amit koszonhetek a gyerekeknek (gyerek elott kb muzeumi szép volt a lakás es patyolattiszta mindig)hogy szedjem összr magam hogy hisztis ovisokkal en gyerekprogikra menjek meg vigyorogva vendegsegbe amikor legszivesebben ülnék csak.
A gyerekek itt zsonganak hogy menjunk le, mar porszivozas kozben az jött ki belolem, oke adok penzt pá pá induljatok vegyetek a boltban reggelit, lehet menni addig legalabb egyben marad a ház mig lent vagytok.
Tippek arra hogy megforduljon a pokol es boldogsag legyen?
De a játszon ülni is a halálom.
De erővel összeszedem magam? mint mindig es fogszoritva is felallok.
Ahogy most is
De ez nem állapot
4-es. Nyilvan nem a gyerekei a poklok. Csak ki van faradva es ey intrivertalt szemelyisegnek szuksege van idonkent hogy nyugodtan, nyugiba lehessen. Persze a gyerekek mellett nem igazan lehet sajnos.
De akkor egy introvertalt ne is szuljon!? Mint irta elmegy veluk csak ez neki teher. Mas szemelyisegeknek meg pont nem.. mindenki mas! De attol meg nem rossz!
En is ilyenebb vagyok. Abszolut megertem.
Beszeld meg apukaval hogy idonkent feltoltodnel es magadra zarnad az ajtot vagy elmennel egyedul valahova vagy baratnokkel stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!