Veletek is előfordul, hogy egyszerűen semmihez nincs kedvetek?
Elég aktív, pörgős életet élek, de ez velem is előfordul, de elég ritkán. Ilyenkor mondjuk nem is hajtom magam, aznap csak filmeket nézek, tespedek és rendelek egy pizzát, megengedem magamnak ezt a lustulást, mert tényleg annyira ritkán pihenek, általában időpocsékolásnak tartom.
Viszont ha ez egy gyakori jelenség lenne, akkor nem engedném meg magamnak. Ahogy előttem is írják, akaraterő kérdése ill. ha van valami az életedben, amiért tudsz lelkesedni (barátok, hobbik, sport, ezek mind együtt, vagy bármi), akkor könnyebb erőt venni magadon. Keresd meg azt, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni és akkor könnyebb lesz legyőzni ezt a motiválatlanságot :)
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Nem tudom hogy mit tudnék csinálni annak érdekében hogy jobb legyen.
Én sportolok, dolgozok, alig van szabadidőm, mégis vannak ilyen napjaim mint neked:) Semmihez nincs kedvem, üres vagyok és ingerült, csinálni akarok valamit de bármibe is kezdek bele, 5 perc után "feladom". Nálam ez időjáras függő:D
Ha nálad sűrűn előfordul akkor keress valami hobbit, biztos van olyan amit szeretsz csinálmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!