Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is vannak olyan napok,...

Nektek is vannak olyan napok, mikor az égadta világon semmihez nincs kedvetek?

Figyelt kérdés

csak feküdni egész nap az ágyban, tévézi, olvasni, aludni?

rám mostanában egyre többször jön ez az érzés. máskor meg nem tudok megülni a seggemen, mehetnékem van, rám jön a takarítási mánia, stb.

nektek is vannak ilyen ingadozások?

30 hkm :)

2012. dec. 17. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

naná hogy van! :) pl ma sincs senmmihez kedvem

27 hetes km

2012. dec. 17. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:

akkor nem vagyok egyedül ezzel ma :)

örülök, hogy arra rávettem magam, hogy reggelit csináljak magamnak :) olyan lusta disznó vagyok ilyenkor ;)

2012. dec. 17. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor már nem dolgoztam terhesen, nekem is volt, hogy délig pizsiben döglöttem a kanapén.

Ki kell használni ezeket a napokat, szülés után örülsz, ha 10 percre leülhetsz úgy, hogy semmit nem kell csinálnod.

2012. dec. 17. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem sincs ma semmihez kedvem, pedig kéne pár dolgot csinálni :)

Igazából én hamar el is fáradok!

24hkm

2012. dec. 17. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a megfázás miatt vagyok otthon csütörtök óta. Azóta szinte egész nap fekszem, alszom. Remélem lassan erőre és aktivitásra kapok, mert így nagyon el lehet tunyulni...

10 hkm :)

2012. dec. 17. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! mielőbbi jobbulást kívánok neked! :)
2012. dec. 17. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne is mondjatok! Gyorsan mentem védőnőmhöz reggel hazajöttem elmosogattam főztem egy kis spenótot és már az ágyban fekszem! Kész vagyok főleg ha ilyen szar idő van kinn! Alig vártam hogy elfekhessek:-) de legalább jó hogy nem csak én vagyok így! 29hetes kismama
2012. dec. 17. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom! :D Ma pont olyan napom van,hogy semmihez sincs kedvem. Ugyhogy nem is csinálok semmit. Pihenek az ágyban,tvzem,netezek.

36 hkm

2012. dec. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!