Párom már már betegesen szereti az előző házasságából született gyermekét. Ha nincs itt velünk, nem "hajlandó " jól érezni magát. Mit tehetnék?
Attól még hogy szülők leszünk,nem kell elfelejteni nőnek/férfinek lenni! És attól még nagyonis lehet szeretni a gyereket!
Tényleg gáz a pali,és lelkileg sérült,ha nem lenne az, nem lenne boldogtalan,ha nincs ott a lánya. Sajnálom,én lépnék.. :(
Tapasztalatból írok sajnos és neked azt tanácsolom,ne folytasd.Én rosszul jártam sajnos. Mi 3 éve voltunk együtt (30 felettiek vagyunk)az 5 éves kislánya hétvégeként volt nálunk de akkor én is megszűntem hiába szerettem a gyereket,ő is engem.Jól kijöttünk ennek ellenére,sokat jártunk el hármasban. Hétköznap is tökéletes kapcsolatunk volt.Közös babát szerettünk volna,de a párom pechére,elsőre sikerült teherbe esnem ahogy elkezdtük. 9 hetes voltam,mikor eszébe jutott,hogy jaj akkor így hétvégén mi lesz a kislánnyal? Osztoznia kell neki az apján?
Mondtam hogy jöhet nyugodtan ettől függetlenül,engem nem zavar csak azért kicsit megváltoznak a dolgok.Ezt nem tudta elfogadni,könyörgött,hogy vetessük el de nekem eszem ágában sem volt. Most itt vagyok 28 hetes és ő sehol.De nem bánom,hogy igy alakúlt,nagyon boldog vagyok. Ő pedig tudtommal kezd lelakni,a gyereke anyja egy idióta,már nem is engedi minden hétvégén,mert a gyerek nem eszik főtt kaját ott mióta én nem vagyok.
Szóval kicsit nézz előre...a gyereke az első lesz és ha el is fogadod te ezt,lehet neki nem az lesz a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!