Egy 9 éves gyereket ti mikor küldenétek lefeküdni?
Figyelt kérdés
Én este 8-kor ágyba küldöm a fiam és 7-ig alszik. Tudom is hogy kell ez neki, csak kíváncs vagyok másoknál hogy van ez.2019. ápr. 3. 20:12
11/23 anonim válasza:
Az én gyerekem rendkívül kis alvasigenyu volt világ életében. Csecsemőkorában is este 11kor aludt el és 6kor ébredt. Ez azóta is így megy, pedig már 15 éves.
12/23 anonim válasza:
9 körül fekszik le. De ha edzés vagy meccsnapja van, akkor már fél 9kor kidől. Reggel fél 7kor kel.
14/23 anonim válasza:
8 éves elmúlt.
este 8-kor van fürdés, utána esti mese kb fél 9-ig. 9 előtt az esetek nagy részében már horpaszt.
6-kor kelünk.
15/23 anonim válasza:
Iskola idöben 19:30-20 között van alvás. Ök 6:45-kor kelnek.
Nálunk ez azért alakult ki, mert mi szeretünk a férjemmel este már kettesben lenni. Egésznap csak a gyerekek körül forog minden, így este 8 után az már csak a mi idönk.
16/23 anonim válasza:
utolsó hozzászóló teljesen ugy irta le ahogy nálunk is működik.
17/23 anonim válasza:
Fél9-9-től reggel 6-ig alszanak. Nálunk az ovist nehezeb lerakni, ő születésétől kevesebb alvásigényű, mint a nagy, aki hétvégén néha azért ráhúz reggel már 1-2 órát. Ha meg hamarabb fekszenek, a kicsi már 5-kor kel.
18/23 anonim válasza:
10 körül alszanak, 6.30-kor kelnek.
Aki 8-kor fektet, az mikor van a gyerekkel? Nálunk hat óra van mire mindenki hazakeveredik. Utána vacsi, fürdés, kis pihi, kutyasétáltatás. Ha 8-kor feküdnének, szinte nem is látnám őket hétköznap.
19/23 anonim válasza:
Lányom este 8-9 óra között fekszik le nagyok is 9 után fél 10 .
20/23 anonim válasza:
ráérne majd olyan 15-16 éves korban lefeküdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!