Kinek hány èves koràig duplózott a gyereke?
Figyelt kérdés
Elszaladt velem a ló, ès túl sok duplót vettem a szülinapjàra, ami a heten lesz. Arra gondoltam, hogy a felèt elrakom karacsonyra, de akkor màr több, mint 4 ès fèl èves lesz, vajon annyi idősen leköti-e majd?2019. ápr. 1. 12:34
1/5 anonim válasza:
én 10 éves koromig legóztam... kétlem hogy 4 és fél évesen problémája lenne azzal hogy duplózzon..
24/f
2/5 anonim válasza:
4 évesen eladtuk a duplókat, és az árából Lego juniorokat vettem.
De nálunk nem lesz kistesó, így nem is volt kérdés, hogy eltegyük-e (annyi helyem meg nincs, hogy 20-25 évig tároljam, hátha jó lesz az unokának).
3/5 anonim válasza:
Kb 7 éves koráig. Attól függött a dolog, hogy mit akart építeni. Barrikád, várfal, labirintus pl sokkal haladósabb, stabilabb volt belőle, gyorsabban elkészült vele. Mondjuk a gyerekem soha nem az építés élménye miatt legózott, hanem (szerep)játékaihoz volt kellék, kiegészítő.
4/5 anonim válasza:
Gyerekfüggő, az enyèm 2 évesen kapott, 1 percig nem foglalkozott vele azóta sem, már 3 éves (a nagyobb 5,5, őt sem érdekli)
5/5 anonim válasza:
Mi olykor 10 felett is elővedtük öcsémmel, ahogy előttem is írták, sok szerepjátékhoz jobb volt mint a Lego. Ha alapkészpeteket vettél sok kockával; teljesen jó lesz még karácsonyra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!