Máshol is ez a menő az osztályban? Negyedikes fiamnál mindenki fortnite mániás erre jön persze a drága laptopok számítógépek. Rossz qnya vagyok mert nem engedem?
"Csendben megjegyzem, hogy 25 évvel ezelőtt imádtam a heroes 3 at"
másodikos fiam teljesen rákattant. Most erre mit mondjak? Hogy örülök neki? multiplayerben nyomjuk, mert én is imádom... és legalább végig kontroll alatt van.
Hozzánk még nem ért el a fortnite őrület. Bár ő simán kezeli a WoT-ot és a WoW-ot is, ha utóbbira éppen van előfizetve az apjának. Én mérges vagyok érte, de sajnos ez ez a generáció :(
Nem kell hagyni, hogy függő legyen, de teljesen tiltani sem kellene, mert akkor kirekesztik.
Ha pénz nem gond, akkor vegyetek neki, hadd játsszon, de legyen egy időkorlát, hogy mettől meddig, milyen házimunkákat kell megcsinálni, pl csak ha kiporszívózott stb.
És persze nem mindegy hogy tanul. ha romlanak a jegyek, akkor el lesz tiltva.
Kellenek szabályok, aztán mehet.
te mennyire érezted rosszul magad picurként, ha csak neked nem volt az osztályban monchichid, matchboxod, tamagochid, tetrised, bizba szod, lövésem sincs melyik generáció vagy?!
jó, persze egy laptop húzósabb tétel, de esetleg nem lehet megdumálni a családdal, hogy közelgő szüli/névnapra, gyereknapra, nem egy-egy kis ajándékot kap, hanem a neki szánt összeget készpénzben? illetve ha van spórolt pénze, ő is beleadhat, jön a húsvét is, öcsém kölökkorában egész szép összegeket összelocsolt.
amúgy nem azért lesz egy gyerek függő, mert játszik, hanem mert amint elkezd játszani, leírják hogy jajj, ez úgyis függő, és onnantól s.@rnak a fejére. pedig ha továbbra is törődsz vele, meg vannak programjai, meg ilyesmi, akkor nem menekülni fog a virtuális térbe, hanem továbbra is csak játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!