Mi volt idén karácsonykor a legmenőbb étel amit ettél?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 16:13
3/11 anonim válasza:
Őzpörkölt. Nem menő, de a többi még szolidabb és egyszerűbb volt. Ami persze nem baj, jókat ettem.
4/11 anonim válasza:
Beigli, amit én sütöttem,finom volt és nem repedt szét.
5/11 anonim válasza:
Előétel volt ugyan, de nagyon finom volt az amerikai ráksaláta(garnéla), vajjal, pirítóssal.
7/11 anonim válasza:
Vajon sült pisztráng párolt brokkolival. Szeretem a halat, szoktam is enni rendszeresen, de pisztrángot talán évente egyszer, és ezt most én sütöttem magamnak. Jól sikerült, bár a mai sült kakascomb se volt rossz.
8/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy menő, de nekem nagyon ízlett.
Vegán erdei gombás-vöröslencsés sheperd's pie a tetején krémes sült sütőtökkrém és karfiolkrém rétegggel, sok-sok zsályával, kakukkfűvel, rozmaringgal.
9/11 anonim válasza:
Glutén-és cukormentes, diós tiramisu.
Lehet, hogy nem menő, de én magam készítettem és találtam ki a receptet, és zseniális lett szerintem, nagyon hasonlított a hagyományos tiramisura.
Amúgy hagyományos magyaros jellegű karácsonyi ételeket ettünk, szerintem az is menő, csak azt már megszoktuk.
10/11 anonim válasza:
Vegán Somlói, szejtánkolbász, vegán töltött kápi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!