Máshol is ez a menő az osztályban? Negyedikes fiamnál mindenki fortnite mániás erre jön persze a drága laptopok számítógépek. Rossz qnya vagyok mert nem engedem?
Az egész világon most ez a menő, hozzánk még viszonylag későn is érkezett be.
Sajnos nem ritka jelenség ez iskolai közösségekben. Most ez megy, jövőre majd más miatt rágja megint a füledet.
A szintén negyedikes testvérem is rá van kattanva. Szintén az osztálytársaival játszik. Nyáron még a Pubg volt a sztár, előtt a minecraft, most a Fortnite. Karácsonyra, közelgő szülinapra is Fortnite-os feltöltést kér, hogy tudjon magának venni különlegesebb skineket.
Nem vagyok szülő, de így is zavar... Hiányzik, hogy együtt játsszunk, sorozatozzunk vagy hogy ne csak a fortnite-ról beszélgessünk... De hát ez van, majd lecseng. Valószínűleg nem lógna a játékon ő se annyit, hogyha nem a barátaival játszana, hanem csak úgy, magában.
Mikor magában játszik itthon akkor nem említi de ha barátozik itthon vagy másnál ez a téma és a suliban is.
Nézgetjük most hogy tudnánk neki gépet venni vagy laptopot de nagyon drágák ami jó lenne. Annyira hihetetlen nekem hogy kisgyerekeknek ilyen van.
Csendben megjegyzem, hogy 25 évvel ezelőtt imádtam a heroes 3 at, a mariot, sőt nintendos tankos játékot napokon át játszottunk egyfolytában. Most felnőttként a candycrushra és a tetrisre vagyok rákattanta, ami napi 15 percet jelent, ennyi időm van rá.. 19- 23 ig játékhoz sem nyúltam.
Van, akit leköt, van, akit nem. Semmi baja nem lesz egy átgépezett hétvégétől a gyereknek.
Mi a közös gépen játszottunk mindent. szerezzetek be egy nagy asztalit a nappaliba, amin lefekvésig játszhat, de nem csak az övé, ti is használjátok.
En keszülök is arra hogy ne maradjon le az iskolai közössegtől. Anno nalunk pl a barbialbum matricákra/cserékre, kesobb nike cipő taska es márkákra kellett nagyon adni, ma is örülök felnőtt fejjel annak, hogy szántak rá a szüleim, különben legonk sem lett volna ha nem az vezette volna őket hogy ne maradjunk le a vilagtol.
A suli alatti szemelyiseg fejlodes javareszt közössegbe kerulesről, valahova tartozasrol szol, ezt egy pszichologus elemezte a minecraftok kapcsán amikor más győzelme valahol a tied is. Meghatározo az hogy tartozol valahova.
Nem függősegi szinten ugyan de kell engedni a sulis hobortoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!