Hogy megy ez a bölcsiben? Ha tegyük fel ebéd időben a fiam (2 éves) nem akar enni, akkor később megkínálják még egyszer, vagy ugrott az ebédje? Utóbbi esetben ha viszek edényt, haza lehet hozni?
Utolsó vagyok megint
Én fiam sem evett magától, mindig megetettem hogy haladjunk. Ezért is voltam ennyire meglepődve mikor láttam hogy magától eszik.
Én is azt tudom mondani, hogy ne aggódj, a közösség csodákra képes. Meg fogja tanulni minek mikor van a helye, ideje, módja és pár nap után rá fog jönni, hogy ha eszik akkor jó lesz, ha nem eszik akkor már csak uzsi lesz. De biztos vagyok benne hogy lehet még egy két nap sem kell. Aztán ha meg több időbe is telik, nagy cucc akkor eszik otthon mikor hazaviszed. Ne aggódj menni fog menni minden a maga útján, sokszor túlaggódjuk mi anyukák ezeket a dolgokat, magamból indulok ki, de aztán visszanézve minden olyan egyszerű. :)
Amúgy én azt gondolom, hogy az ételt nem vihetjük haza jobb is valahol. Persze fizetünk érte meg minden, de ha belegondolunk annyi minden van amit egy gyereknél áldozni kell anyagilag és csak elszáll úgymond a semmibe. Ez a kis ebéd nem a világ vége. Persze sajnáljuk az ételt, de ha másképp próbálunk hozzáállni akkor könnyebb elfogadni. Tapasztalat.
Ez nagyon sok gyerekkel kapcsolatos ügyben nagyon igaz!
Úgyhogy ne aggódj, majd meglátod minden megy mint a karikacsapás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!