Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 éves csajszinak mennyi...

8 éves csajszinak mennyi ruhája van átlagosan? Nadrág, póló, pulcsi, hosszú ujjú póló, stb?

Figyelt kérdés
Állandóan megkapom, h minek neki ennyi. Most nőtte ki az egész ruhatárát, jelenleg 4 farmert, 1 legginget, 2 pólót,5 hu. pólót, 1 pulcsit és 2 felsőt kapott. Szerintem egyáltalán nem sok, mégis azt hallgatom, h sok :O
2019. febr. 10. 23:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9 vagyok. Kìvàncsivà tett a kèrdès, megszàmoltam. 😂 Igaza van a fèrjemnek! 😣 Bàr kisfiam van, de 16 farmer, 5 melegìtőnaci, 3 melegìtő együttes, 3 ünneplős fekete/szövet nadràg, 27 pulòver, 12 hosszùujjù felső, 44 rövidujjù pòlò, 17 ing, 5 tèlikabàt! 😨 Nyàri dolgokat mèg nem nèztem àt. Van kèt kislànyom is, nekik mèg sokkal több ruhàjuk van, ők lànyok, ugye. Ezek mellè mèg cicanadràgok, szoknyàk, tütük, egyberuhàk....😉
2019. febr. 24. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!