MITŐL FÁZIK MEG? Reggel torna óra volt az OVI-ban. Kimentek tornázni, kb 8 körül az udvarra, fél órán keresztül. Van akin hosszú ujjú volt, volt akin póló. Elég hűvös volt, minden gyereket kardigánba vittek.
Most egyszer gyerekfejjel fogok válaszolni, lehet olyan oka a dolognak hogy kiviszik őket felöltözve de az úgy nem vicces, és hogy be legyen mutatva hogy ők aztán bírják a gyűrődést ha az ovónéni nem látja, akkor leveszik a pulcsit vagy csak kizipzározzák. Én is csináltam, de nem mondom hogy feltétlen a te gyereked is.
Másrészről a tornagyakorlatok fárasztanak, vmi gyorsabb mozgás szokott lenni. A gyerekektől nem várhatjuk el hogy tisztában legyenek a helyes légzéssel és úgy is tegyenek. Nem biztos hogy a levegőt szájon fújja ki, sztem ott is szívja be. Ha ez hűvös levegő, akkor nem is csoda ha köhög utána. Ezt annyival lehet korrigálni hogy sálat adnak a nyakába.
Plusz öltözék viszont nem kell a felsőtestére mert beleizzad és attól aztán tényleg megfázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!