Mièrt nyaggatnak folyton ezzel?
Anyósod elég gáz. :(
Otthon maradásban szerintem is csak a férjeddel kell megegyezned. Ha valaki kíváncsi - és az emberek, főleg nők, általában azok, nem feltétlen rossz indulatból, inkább csak beszélgetésindító haverkodási szándékkal -, hogy mit dolgozol, megmondhatod, vállald fel, hogy nincs rá szükségetek. Én nem ítélnének el érte, magamban biztos feltételezném, hogy a férjed jól keres és neki az a fontos, hogy mittudomén szép legyél és finomakat főzzél. És feltételezném, csak van tervetek vészhelyzetre meg öregségre. Na meg van, akinek egy gyereke sincs, mégsem kell dolgoznia, csak ha akar :)
A gyerek viszont óvódaköteles tényleg nem lett volna, csak jövőre, így nekem is fúrná az oldalam, ha a gyereknevelés az indokod, miért nem jársz vele inkább játszóházba, babaúszni meg babaangolra (vagy amiket szoktak:)) az állami óvóda helyett. Legyél őszinte, vállald be a döntéseid, terveid és néha a gondjaid is, és akkor kevesebbet kombinálnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!