Esküvőre megyünk szombaton, a két éves fiamat mibe érdemes öltöztetni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 14:02
1/7 anonim válasza:
vászonnadrág fehér ing csokornyakkendő
2/7 anonim válasza:
Kényelmes, de csinos ruhába. Nem hiszem, hogy öltöny kellene neki. Olyan rua, amit nem sajnálsz, mert ekkora gyerek javában az asztal alatt fog bujkálni, autókázni, illetve a többi kisgyerekkel szaladgálni. Én a helyedben egy kényelmes halásznadrágot, illetve egy csinos pólót adnák rá. Bár hozzáteszem, hogy én a gyerekeimet inkább praktikusan, mint elegánsan öltöztetem!
3/7 anonim válasza:
Vászonnadrág, fehér rövidujjú ing, esetleg nyakkendő, alá fehér trikó v. trikó felsejű body, vékony sötét zokni, félcipő v. szép kisszandál. Vinnék magammal hozzá kiskardigánt v. szép mellénykét is.
4/7 anonim válasza:
Akárhány esküvőn voltam, a kisgyerekek délutánra már úgy néztek ki a bújócskától és a fogócskától mint egy kismalac. :-)
Mi augusztusban megyünk tesóm esküvőjére, bársonynadrág és valami helyes kis ing lesz a fiunkon. Nyakkendő ilyen kicsi fiún nevetséges.
5/7 anonim válasza:
ingpóló, valami sötétebb kis kényelmes vászonnaci. estére pulcsi.
nyugi, estére tiszta kosz lesz :D
6/7 anonim válasza:
Azért ne játszósban vidd .)
Ha megkíméli, ha széttépi, úgyse veszi fel a következő esküvőjén:)
Mindegy mennyire teszi tönkre, úgyis kinövi, csak szép legyen! És ne legyen melege! Ne szúrjon, ne vágjon!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 1. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!