Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Esküvőre megyünk szombaton, a...

Esküvőre megyünk szombaton, a két éves fiamat mibe érdemes öltöztetni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
vászonnadrág fehér ing csokornyakkendő
2010. jún. 29. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Kényelmes, de csinos ruhába. Nem hiszem, hogy öltöny kellene neki. Olyan rua, amit nem sajnálsz, mert ekkora gyerek javában az asztal alatt fog bujkálni, autókázni, illetve a többi kisgyerekkel szaladgálni. Én a helyedben egy kényelmes halásznadrágot, illetve egy csinos pólót adnák rá. Bár hozzáteszem, hogy én a gyerekeimet inkább praktikusan, mint elegánsan öltöztetem!
2010. jún. 29. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Vászonnadrág, fehér rövidujjú ing, esetleg nyakkendő, alá fehér trikó v. trikó felsejű body, vékony sötét zokni, félcipő v. szép kisszandál. Vinnék magammal hozzá kiskardigánt v. szép mellénykét is.
2010. jún. 29. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Akárhány esküvőn voltam, a kisgyerekek délutánra már úgy néztek ki a bújócskától és a fogócskától mint egy kismalac. :-)

Mi augusztusban megyünk tesóm esküvőjére, bársonynadrág és valami helyes kis ing lesz a fiunkon. Nyakkendő ilyen kicsi fiún nevetséges.

2010. jún. 29. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

ingpóló, valami sötétebb kis kényelmes vászonnaci. estére pulcsi.

nyugi, estére tiszta kosz lesz :D

2010. jún. 29. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ne játszósban vidd .)

Ha megkíméli, ha széttépi, úgyse veszi fel a következő esküvőjén:)

Mindegy mennyire teszi tönkre, úgyis kinövi, csak szép legyen! És ne legyen melege! Ne szúrjon, ne vágjon!

2010. jún. 29. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!