Hogyan szoktassam le a 3-éves fiamat arrol, hogy ha megyek érte az oviba ne futkározzon őssze- vissza? Mert ugyanis nem tudom őt igy őltőztetni és hiába kérem beszalad a másik csoportba is a mosdoba, szoval elszalad tőlem, már nagyon kiakaszt.
Figyelt kérdés
1,8-éves kora ota kezdett nagyon eleven lenni a játszotéren mindig elszaladgált tőlem, sokszor megszidtam de tetszett neki ha szaladtam utána csak nekem kezdett már idegfeszitő lenni a dolog mert már elég nagy pocim volt ugyanis terhes voltam a tesoval2008. nov. 5. 11:38
1/5 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne,mert Nekem sem sikerült leszoktatni.Idétlen a gyerekem,most meg már a kicsi is járkál,így ketten szaladgálnak.Hát ezt kell elfogadnom,vannak pozitív tulajdonságai azokra vagyok akkor büszke.A szófogadás nem az erőssége,agyon meg ugye nem üthetem,hiszen már annyira megszoktam.
2/5 anonim válasza:
Az enyém detto ezt csinálta, pedig nem volt egy elszaladgálós fajta. Csak amióta oviba jár, kifordult önmagából, és dívik nála a szófogadatlanság. Egy alkalommal nagyon felkaptam a vizet (szintén babát várok), mert elszaladt, erre jó hangosan beköszöntem, hogy akkor viszlát, sziasztok. Az óvónő vette a lapot, és fennhangon mondta: "Nézd, anya el is megy nélküled." Kedves csemetém lemeredt, utánam nézett, és éktelen csápolással rohant, hogy "Anyuci, megyek öltözni, várjál meg!" Muszáj volt keményebbnek lennem, különben az agyam kettéállt volna már.
3/5 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a választ, a második válaszolonak:ezt én is ki probáltam már,nálunk is bevált persze fél hogy ott hagyom de ennek ellenére is minden nap ugyan ez a helyzet és kinos is mert a tőbbi gyereket nem látom hogy futkosna az anya elől csak sajna az enyém
2008. nov. 5. 16:43
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a "szia, elmentem" sajna nem jött be. Sokszor haza se akar jönni az oviból, nekem meg ég a pofám, mintha nem lenne jó itthon:-(
Kistesóval megyek érte, ráadásul jön a 3. tesó. Én fel szoktam emelni a hangom, bár nem vagyok büszke rá, de nálunk ez vált be! Általában utolsónak jövünk ki az oviból! Néha úgy viselkedik, mintha nem is az én gyerekem lenne. Pedig az!!!:-))) Azért imádom!!
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Én óvodában dolgozom,és látom,hogy ez sok szülőnek jelent gondot. Mindenképpen legyetek határozottak,következetesek,amit kimondtok,az legyen is úgy! Ha megérkeztek a gyermeketekért,engedjétek meg neki,hogy befejezze azt a tevékenységet,amit korábban elkezdett(kb.5 perc),aztán hívjátok öltözni. Sokat segít,ha valami csábító ajánlattal érkeztek pl.:"megyünk a játszótérre,stb.",vagy mit fogtok csinálni otthon,kivel találkoztok,stb.. Hátha beválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!