Hogyan kell öltöztetni a köv. Néhány hónapban egy 4-5 hós babát?
:-D Ez aranyos.
Időjárásnak megfelelően!
Most elég macerás, mert vékony ill. vastag pulcsi akár napon belül is cserélendő. Ugyanígy a vékony és a picit vastagabb sapi. Ha bejön a hidegfront, akkor vékonyabb overál, vastagabb overál, sapik alá meg rugi + body majd ha hidegebb van még egy pulcsi és harisnya... stb...
Ebben a korban a bundazsák a legjobb. Természetesen még nem kályhameleg. De az a legpraktikusabb, nem kell alá 15 réteg..
Pl. egy body, 1 rugi, ha kell, kis kardigán és a zsák. Ja meg sapi :)
Köszi-köszi-köszi!:)
Az az igazság, hogy első baba, és már vettem neki tök vagány télikabátokat, de most kétségbe estem, hogy ez mégsem lesz jó, kint lesz a dereka. Overált még nem vettem, de akkor beszerzek azt is.
Első válasza dó vagyok. Jól látod, a kabát nem praktikus. Az inkább ülő babáknak ill. idősebbeknek való.
A bundazsák tényleg jó, van olyan aminek a lába közt van egy kis lyuk, ez akkor fontos, ha autózni is sokat szoktatok, mert abban beköthető az ülésbe. Az overál/bundazsák méreténél vedd figyelembe, hogy alá is kell öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!