Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves babát télen mibe...

1,5 éves babát télen mibe fogtok öltöztetni? Ehez hasonlo sportkocsink van, de nemtudom mit kellene vennem hozzá.

Figyelt kérdés

Téli kabátunk van,mit kellene még vennem?Lábzsákot vagy bundazsákot?

[link]

2010. okt. 5. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egy kezes lábast szerezz be.Én is azt adom majd rá.Esetleg betakargatom egy pokróccal.Plussz kiscsizma.
2010. okt. 5. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Overàl nadrág, ès betakarom pléddel ha nagyon hideg lesz!
2010. okt. 5. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Overall + kabát + csizma. Ha nagyon hideg lesz, plusz pléd. Bár az enyém 14 hónapos kora óta nem ül meg a babakocsiban. Most 22 hónapos.
2010. okt. 5. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
én is inkább az overallra szavazok, meg a takaróra, ha nagyon hideg lesz
2010. okt. 5. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy másfél éves nem fog egész idő alatt megülni a babakocsiban, szívesen szaladgál a hóban, ha lábzsákot, bundazsákot veszel, nehézkes lesz abból kiszedni, aztán sárosan, vizesen visszatenni. Sokkal praktikusabb az overall vagy a sínadrághoz hasonló kantáros nadrág. Ha meg nagyon hideg lesz, egy pléddel még betakarod... Én már tavaly így vittem ki a lányomat, akkor volt 1 éves...
2010. okt. 6. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!