1,5 éves babát télen mibe fogtok öltöztetni? Ehez hasonlo sportkocsink van, de nemtudom mit kellene vennem hozzá.
2010. okt. 5. 21:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább egy kezes lábast szerezz be.Én is azt adom majd rá.Esetleg betakargatom egy pokróccal.Plussz kiscsizma.
2/5 anonim válasza:
Overàl nadrág, ès betakarom pléddel ha nagyon hideg lesz!
3/5 anonim válasza:
Overall + kabát + csizma. Ha nagyon hideg lesz, plusz pléd. Bár az enyém 14 hónapos kora óta nem ül meg a babakocsiban. Most 22 hónapos.
4/5 anonim válasza:
én is inkább az overallra szavazok, meg a takaróra, ha nagyon hideg lesz
5/5 anonim válasza:
Egy másfél éves nem fog egész idő alatt megülni a babakocsiban, szívesen szaladgál a hóban, ha lábzsákot, bundazsákot veszel, nehézkes lesz abból kiszedni, aztán sárosan, vizesen visszatenni. Sokkal praktikusabb az overall vagy a sínadrághoz hasonló kantáros nadrág. Ha meg nagyon hideg lesz, egy pléddel még betakarod... Én már tavaly így vittem ki a lányomat, akkor volt 1 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!