5-6 hónapos kisfiút mibe kell öltöztetni télen?
Ami praktikus és vagány :)
(Persze főleg praktikus....pl. miben vigyem sétálni levegőzni? ....ha megyünk valahová? Mikor kell overál? Bundazsák? Mi a levegőztetőzsák?)
figyelj..még egyenlőre augusztus van,,
addig még van 5 hónap..hova rohansz előre?
ezt a kérdést ráérsz kiírni majd október végén
de ha jól számolom te még kismama vagy :)
ugye?!
vagyis nem..elnéztem a kérdést.. vagyis nem egyértelmű a kérdés..
most 5 hónapos?.
Én overált vettem neki, kezes-lába és tutyi is volt hozzá. Alá elég volt harisnya is, a nagy mínuszban meg a babakocsiba vettünk + bundazsákot, abban sétáltunk. Sosem fázott így. Jobb mint valami kétrészes dzseki+kantáros overál, nem csúszik, gyűrődik a derekánál a kocsiban. És ez a bundazsák nagyon jó volt! Talán pont ilyenünk van:
Szerintem télen lesz 5-6 hónapos a baba :)
Kezeslábas vastag overál a tökéletes viselet.
Egy 5-6 hónapos baba még nem igazán ül egyedül, de persze vannak kivételek.
Egyrészes overált, ő még simán elbír, persze vannak 2 részesek is, de egyszerűbb kezelni az egybe részes overált.
A bundazsák akkor nagyon jó, ha sokat alszik majd kint a babakocsiban, de a sétáknál is jó, mert melegben tartja a babát.
Bár nekünk se bundazsákunk, se levegőztető zsákunk sem volt, hanem sima overálunk.
2:18-as vagyok. Ilyen overálunk volt, a C&A-ban vettem 50%-os kuponra, nagyon szerettem, nagyon jól állt a kisfiam kék szeméhez, a telet kihúztuk benne, szóval nem kellett másikat venni, bár kicsit nagy volt eleinte, de úgy számoltam, hogy 1 mérettel nagyobbat vettem, mint kellett volna neki és így elég volt, nem is volt másik:
Most szültem június végén :)
Az egyik linken a kép az a kocsi lábzsákja, ugye?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem tvaly télen volt fél éves, énvettem egy kezeslásat, olyat ami egybe van(illetve kettőt, mert kinőttük a tél közepén, ezért inkább vegyél 2 számmal nagyobbat:-)), és én egy ilyet vettem még:
így tettem a kocsiba, és ha nagyon hideg volt, akkor még lábzsák. vagy csak az overál és lábzsák,fogod látni, mi kell a babádnak, nekem rettentő fázós volt kicsinek a fiam, rá mindíg egyel több réteg kellettt mint a többi gyerekre(ezt figyeltem meg), az overál alá egy könnyű body+rugit adtam. vagy csak egy rövidújjú body, és egy plüss rugi, így ha a boltba bementünk akkor csak lezippzáraztam az overált, és nem volt melege. ja, olyan overált vegyél ami végig zippzáras, mert az a praktikus, könnyű beletenni, könnyű kivennni.Ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!