Első babás anyuka vagyok, tapasztalatlan.7 hónapos babát hogyan kellene jó időben,18-20fokban öltöztetni?
én mindig is azt mondtam,hogy nem baj az ha picit fázik mert erősíti az immunrendszerét.Annak idején anyukám engem is úgy bebélelt,hogy majd meg fulladtam,meg is lett a következménye,mert mindig betegeskedtem:)
A dzsekit és a nacit rá adhatod, jelenleg szerintem a szél a gázosabb.Ezek alá elég amúgy egy harisnya zokni, hosszú body,még egy pulcsi:)
Ezeket ráadhatod, teljesen jó lesz, nem baj, ha vékonyabb a nadrág, takard be egy vastagabb takaróval, rá a lábzsákot, és tökéletes lesz. Felülre is jó a kabát, mert az vastagabb, ott úgysem tudod betakarni. A fiam 8 hónapos, az elejétől kint alszik délután, amíg nem lettem rutinos, addig kb. 15-20 percenként bedugtam a kezem a nyakához, hogy megnézzem nem fázik-e.
Ha kimentek, így te is ellenőrizheted, de szerintem nem lesz baj!
Jó sétát:)
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!