Télen, kenguruba, mibe kell öltöztetni egy 4-5 hónapos
babát?
Figyelt kérdés
Ha majd a kocsival nem boldogulok,szeretnék áttérni a kengurura,de fogalmam sincs abba mit kell ráadni.Segítenétek...
2010. nov. 9. 16:01
1/9 anonim válasza:
bundás kezeslábast adj rá,aminek zárt az alja.
2010. nov. 9. 16:04
2/9 anonim válasza:
azéert jobb ha a kocsit megszokja
2010. nov. 9. 16:04
3/9 anonim válasza:
Jobb ha a kocsit megszokja?? Hmm... Nekem eszembe nem jut télen lecipelni majd a babakocsit ha le kell szaladnom a közértbe.Ahogy már most se.Szóval én -ahogy azt az első válaszban is írták- overált adok majd rá.Most meg úgy csináljuk,hogy az én kabátom alatt vagyunk mindketten :) ,és ha piszok hideg lesz,akkor overál ,és az én kabátom lesz neki.
2010. nov. 9. 17:09
4/9 anonim válasza:
azért írtam h jó ha megszokja,mert ha nem,akkor aztán cipelheted még 1 évesen is,és megbolondulsz
ez ugyanúgy nem jó senminek mint az együttalvás,vagy az évekig ciciztetés.
magaddal is kiszúrsz meg a gyerekkel is mert nem lesz önálló,te meg megkattansz
2010. nov. 9. 19:16
5/9 anonim válasza:
úgy értem: senkinek
2010. nov. 9. 19:16
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Amúgy jól elvan a kocsiban,sőt imád benne lenni és azt tervezem,hogy amikor csak lehet azzal viszem,de biztos lesz olyan szitu,hogy egyszerűbb lesz a kenguru.Ha nem férünk el ketten,akkor jó,ha a benti ruha+bunda kezes lábas?Persze,ha belefér úgy a lába.
2010. nov. 9. 19:35
7/9 anonim válasza:
Erről nem szeretnék vitázni,hogy mitől lesz önálló a gyerek,és,hogy kocsiban kell-e vinnem a közértbe... ÉN nem cipelem a kocsit egy 5 perces "leszaladok kenyérért" miatt,és ettől ugyanúgy elvan a kocsiban a fiam,amikor sétálunk.A kocsi NEKÜNK sétához van.És a kérdés is -ha jól olvasom- arra irányul,hogy mit adjunk hordozáskor a babára,nem az,hogy hordozzunk-e.
És úgy öltöztesd,minta a kocsiban vinnéd és nem tennél rá takarót.Mert ha a kabát alá még be tudod tenni,akkor vagytok ott,mintha a kocsiban be is takarnád.Remélem segítettem!
2010. nov. 9. 21:02
8/9 anonim válasza:
én sem vitázni akartam.arra írtam h a kérdező írta h ha nem boldogul a kocsival..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!