Nagyon kiakadtam egy indexen megjelent, gyerekbántalmazásról szóló cikk miatt. Hogyan legyek túl rajta?
Ez a nevezett cikk:
Egy 7 éves kislányról szól, és minden képzeletet felülmúl benne a gyerekbántalmazás mértéke, én már az olvasásától is kiakadtam, és azóta szinte csak ez jár a fejemben. nagyon sajnálom szegény kislányt és hogy ilyen hogyan történhet meg egyáltalán? Az első ilyen eset mért nem derül ki és mért nem veszik el a gyereket a nőtől?? Senki nem vett észre semmit?? Ha valakinek pl. eltörik az orra vagy hipót öntenek a fejére annak nyoma van, az nem lehet véletlen! Hol volt ekkor a gyerek nagyanyja vagy bárki, a tanár sem vett észre semmit? Mért kell ilyet átélnie bárkinek is, ráadásul hosszú időn keresztül??
nekem is 7 éves most a nagyobb lányom szóval elég érzékenyen érintett ez az eset.
Te valami labilis személyiség vagy, hogy ezen túl kell lenni? Sajnos több ezer ilyen eset van, ami ráadásul ki sem fog derülni.
Szomorú eset, de azért nem kell a cikk elolvasása után magamat összekaparni. Egy ölés, egy baleset, egy halvaszülés, egy halálos betegség is megrázza az embert, de kiakadni nem kell.
Ha tovább akarsz borzongani:
Vannak ennél sokkal durvább gyerekbántalmazások is sajnos.
Ez persze, hogy téged jobban megfogott, mert pont ekkora lányod van, és kivetíted rá, a "ha vele történne ilyen" gondolataid.
Szar a világ, élnek benne szar emberek, akik szörnyű dolgokra képesek. Néha a jéghegy csúcsát megmutatja a média, ezt tudni kell kezelni.
Szörnyű, ilyenek voltak vannak és mindig is lesznek. Bárcsak meg lehetne menteni minden ilyen gyereket mielőtt bántalmazzák őket.
Én a 4 éves ceglédi kislányon buktam ki múltkor akit megerőszakolt az apja, a kezem ökölbe szorul amikor ilyeneket olvasok. Sajnos sok szörnyűség történik a világban. 😔
Jó oké igazatok van, a hogyan legyek túl rajta hülye kérdés volt és persze tudom h sok szörnyűség van a világban.
Itt inkabb az a kerdes h mivel Magyarorszag elvileg a civilizalt orszagok koze tartozik, hogyan eshet meg ilyen hosszabb ideig úgy, hogy senki nem tesz semmit, senki nem jelenti?
Van aki ezen akad ki jobban, van aki máson. Nyilvan az ilyesmit nem kell senkinek a szivere venni. Mivel az en egyik lanyom is 7 eves, ezert valoszinu engem ez az eset jobban megerintett. Nem hiszem h ezen kell lovagolni h mért pont ezen akadtam ki.
Hiradot egyebkent tobbek kozott emiatt is mar régóta nem nézek. Ott is csak a legszornyubb eseteket mondjak be annak meg semmi ertelme.
Idióták,buta, kegyetlen,tanulatlan emberek mindig is lesznek, de itt kellene bejönnie annak, h az ertelmesek segitenek a bajbajutottaknak. Egy gyerek jar iskolaba, kapcsolatban van szemelyekkel, akiknek az ilyesmi fel kell h tunjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!