Befele "csámpás"?
Figyelt kérdés
Bocsi, nem igazán vagyok otthon ebben, első gyerek, 2 múlt. A napokban vettem észre, hogy olyan, mintha a sarka, lábfejének hátsó része befelé dőlne a hosszúszárú csizmájában. Eddig ez nem tűnt fel. Ez probléma, kell ezzel orvoshoz menni?2018. dec. 30. 16:24
1/4 anonim válasza:
Ez nem jó, rossz helyen terheli a boka-térd-csípő ízületét.
Megfelelő cipő, illetve esetleg talpbetét lenne szükséges, illetve, hogy sokat járjon mezítláb, egyenetlen talajon, ami így télvíz idején sajnos nehezen megvalósítható.
2/4 A kérdező kommentje:
itthon csak mezitláb jár, csak akkor húzunk valamit, ha kimegyünk. Sportcipőben, szandiban ez eddig sosem tűnt fel. Nem lehet, hogy a magas szár befolyásolja? Gyerekorvoshoz forduljak és majd ő elirányít, ha kell?
2018. dec. 30. 18:05
3/4 anonim válasza:
Ortopédiára kell ezzel menni.
Gyerekorvostól kérj beutalót, és mielőbb időpontot. (Nálunk kb. fél évre előre adják.)
4/4 anonim válasza:
Gyerekcipő boltban dolgozom, 1000 labacskát láttam már azért tudom, hogy supinalt cipőre van szüksége. Vagy minimum magas, kemény kérgű, hajlékony talpú bőrcipőre. Bent is legyen rajta minőségi szandi legalább fele- fele arányban. Amúgy 10 ből 5 gyereknek dől befelé a bokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!