Kisfiam 19 hónapos és úgy látom, hogy a bal lábacskája kicsit befelé fordul/ csámpás. Ti milyen cipőt ajánlotok? Milyen tavaszi cipőt vegyek neki, ami segíthet kiegyenesíteni a lábacskáját?
Kisfiam 19 hónapos és úgy látom, hogy a bal lábacskája kicsit befelé fordul/ csámpás...
Megnézettem a gyermekorvossal, azt mondta, hogy ez még ilyenkor előfordul, 2 éves koráig kinőheti. Ha addig nem, akkor vigyem el őt ortopédushoz.
Most készülünk tavaszi cipőcskét venni, így megköszönném a jó tanácsaitokat, hogy milyen márkájut vegyünk. Esetleg volt-e már valakinek hasonló problémája.
Ti mit ajánlotok? Milyen márkát?
Előre is köszönöm a válaszaitokat és segítségeteket!!!!!!!
Mezítláb járni akkor egészséges, ha a talaj változatos, nem sík!
Tehát: kint a fű, homok, föld....
Bent lehet lerakni a fürdőbe tüskés szőnyeget, előszobába kókuszszőnyeget, fürdőbe még esetleg műfű.
Cipő, amikor kell: mindenképp betétes legyen.
Eddig milyen cipőt hordtatok?
Bocsánat, én most nagy keresésben vagyok, ráadásul első cipő lesz. Mi az a supinált?
Ez a cipő pl. jó lenne bentre? (most kezdett lépegetni, széket tologatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!