Mennyi idősen tudják ezt a babák? Az én kisfiam már két kézzel fogja s szájába veszi a lábacskáját, pedig csak 3 és fél hónapos. Már 3 hónaposan hasra fordul, ma már majdnem vissza is tud fordulni. :-)
Az án lányom is 3 hónaposan forgott mindkét irányba és két kézzel tömte a szájába a játékokat.
Viszont elég későn nyomta ki magát hason.Nagyon különbözően fejlődnek a babák.
Az én lányom 4 hónapos és mesét mond...
Csodababák!
Mászni? 6 hónaposan.
Az én 9 hónaposom folyékonyan felolvassa a Háború és Békét, és szó szerint idéz is belőle, h kérem.
:-))))
Én is nagyon büszke vagyok rá!
:-)))))
Bocsi, kérdező, de nem lehetett kihagyni.
Mellesleg ügyes a babád, büszke is lehetsz rá, de szerintem nem csodagyerek, teljesen átlagos.
Persze neked csodagyerek!
Ez így van rendjén!
11:35 és 11:45-ös vastaps. :D
Az én fiam amúgy 3 és fél hósan már megmutatta, Észak -és Dél-Amerika összes országát a térképen, természetesen fővárosokkal együtt. :D
Most egy éves, és három nyelven beszél. És már tanulja a kínait is. :D
Nem azt mondtam hogy csoda baba csak egyszerűen kíváncsi voltam más babák mit tudnak,hogy hogyan fejlődnek.
Jól esik hogy gúnyolódtok!!!!!........az első babám,s fogalmam sincs mennyire ügyes vagy sem........Egyetlen babás ismerősöm van akivel együtt szültem s az övé pl. nem csinálja ezeket!De minek is magyarázkodom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!