2 éves lányom nagyon csámpás. A háziorvosunk a siesta cipőt javasolta, de abban is nagyon befelé lép és pipiskedve megy. Van valaki hasonló "cipőben"?
Szia
aaz én lányom 26 hónapos.
Ugyanilyen okból voltunk 1 hónapja az ortopádián. Azt mondták, hogy ez általában genetikai (a sogornőm jár így :-( )
Írtak fel nekünk talpbetétet a cipőibe (600 Ft/pár), amit sima betét nélküli cipőbe kell tenni. így egy pár cipő kb. 2000 ftra jön ki :-D, olcsóbb mint amibe eddig járt (syesta).
Nem tudom, hogy fog e használni, mert egy év múlva kell visszavinni kontrollra, addig is lábtornáztatni kell.
A lábtornáról pontos leírást a [link] -on találsz.
Mindenképp ortopédia! Kérj a házidokidtól beutalót és a kerületi gyermekszakrendelőben időpontot.
Én egyébként Dr Lengyel Zsuzsát ajánlom, ő a legjobb gyerekortopéd orvos:
Sziasztok!
Én is elvittem a 2 éves fiamat magán ortopédiára,mert befelé dől a lábfeje!
Nekem azt mondta hogy 2,5 éves korig nem adható talpbetét, akkor majd vigyem vissza.
De az előttem írónak meg adtak a 2 évesének. Nem értem...
Azt is mondta hogy ezek a mai flancos márkák, Siesta, Elefanten, Supi...nem érnek semmit, ha gáz van, akkor személyre szabott talpbetét kell.
Addig meg olyan szandi,ami tartja a bokát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!