Milyen nyomot hagyott a gyerekben?
Figyelt kérdés
16 honapos gyerekem el voltam itthon egyedül szörnyű napom volt és a gyereknek is. Ki kellett vigyem de nem akart jönni ordított ahogy vittem kifel~ vissza vissza ment a szobába majd integettem higy pápá anya megy és akkor sem jött majd bezartam a nappali ajtót ó meg csak sírt meg sírt és bementem és veszekedtek rá és felemelték egy radobtam az ágyra ( kb 30 cm magasról a párnák közé szóval fizikailag nem fájt neki de lelkileg biztos) ilyen sosem volt velem soha nem veszekedtek rá nem tudom mi lehet velem egyszerűen kiborultam. Azóta napok teltek el és ~n nem bírom elfelejteni csak őrlöm magam hogy a gyerekem sokkal jobb anyát érdemel és hogy ezzel biztos valamilyen nagy nyomot hagyok benne. Ami csak az én hibän2018. dec. 14. 11:57
11/12 anonim válasza:
Hallod, amíg te nem hagyod kontroll nélkül addig bezarod egy szobába... Sokkal bölcsebb dolog,valóban.
Senki nem mondta, hogy egyedül van hagyva a gyerek.
azt mondtam,hogy inkább 2 percet sírok a wc-ben,minthogy levagjam az ágyra ahogy te tetted. Nehogy már te oktass ki,köszi!
A kérdésed erről szólt.
De amúgy ahogy látom, neked teljesen mindegy mit írnak...
12/12 A kérdező kommentje:
Nem akartalak lioktatni. Velünk nem volt akkor itthon senki azért nem tudtam elvonulni. Egyedül nem nerem hagyni mert egyszer feküdtünk kórházba mert szthitték hogy valamilyennidegrendszeri gondja van { közbe meg csak furcsán játszott) mivel nem volt ferózó beteg így olyan szobatársaink voltak kik szintén nem fertőző betegek vagy min balesetisek voltak. 3 év alattiak. Volt akinek az ujját kellett amputálni stb. Én akkor egyedül voltam itthon és nekem. Veszélyesebb lett volna elvonulni főleg úgy hogy most mindenre felmászo korszaka can
2018. dec. 20. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!