Akik csak 5000-10000ft költenek karácsonykor ajándékba mit vesztek ennyiért?
Nemrég volt egy hasonló kérdés, én csak ámultam egy-két válaszon, ahol több 10ezrekért meg 100ezrekért vesznek ajándékot. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Én 1 évesnek kis repülőt, fajátékot és építőkockát veszek. Ez összesen nincs 10 ezer ft.
Persze az se mindegy, hogy hány személyre. Egy személyt elintézni 5-10 ezerből nem nehéz. Ész ahhoz kell, ha ekkora összegből sok embernek szerentnénk adni valamit.
És persze az se mindegy, hogy mekkora ajándékokban utazunk, mert mondjuk munkatársaknak némi apróság - pl. fejenként pár szem szaloncukor plusz pár sor jókívánság ajándékkísérőn - vagy saját gyereknek valami, amire igazán vágyik (és ami nem komplett hülyeség, hanem tényleg hasznára/épülésére lehet, tehát értelmesnek találjuk, pl. Lego, vagy könyv) nem egy súlycsoport: az utóbbi nagyságrendekkel többe kerül, ki is meríti a 10 ezret simán, az előző viszont pár száz forintból megoldható. Szóval miről is beszélünk? Fejenként 10 ezerért mit lehet adni, az a kérdés?
Én eddig ezeket néztem ki:
Légpárnás foci, Mágikus labda. 2 fiú gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!