A párom Karácsonykor mutat be a szüleinek. Bizonyulna. Mit vigyek az anyukájának ajándékba?
Én nőként nem őrülnék mécsestartónak. Porfogónak tartanám, főleg ha nem illik a lakásom berendezéséhez.
Én azt tanácsolom hogy az első alkalommal személytelen de kedves ajándékot vigyél.
Mondjuk nem kötelező pont az ünnepnapon venni virágot. 1-2 nappal előtte már megveheted a mikulásvirágot, ami nálad is elvan amíg nem viszed el. A mikulásvirágnak minden nő örül már csak az ünnepek miatt is. Ha mégsem akarsz virágot venni akkor vegyél egy finom bon-bont. Az édességet is díjazzák a nők. Még azok is akik nem szeretik, mert legalább van miből megkínálni a vendégeket..
Én is a bon bon-t akartam mondani,vagy valamilyen sütit.
Esetleg beiglit,olyan ízben amit biztos nem csinál,mondjuk szilvás vagy csokis.
Vegyél Mikulásvirágot!
Kapcsolódik az ünnephez, ráadásul minden nő szereti a virágokat, és úgy tudom nem is nagyon drága.
Amúgy sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!