Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen vad ez a gyerek?...

Miért ilyen vad ez a gyerek? Mind ilyen?

Figyelt kérdés
Egyéves múlt, de valami iszonyatos. Mást nem csinál, csak dobál, csapkod, sikít, 10 percig nem marad nyugton, rombol és hangoskodik. Lesz valaha “rendes” nyugodt, csendes? Köze van ahhoz, hogy az anyja -szó szerint- hetekig nem mozdul ki vele a lakásból, még vásárolni sem? Ahogy belépek rámveti magát, és nekem őrjöng, állítólag napközben pont ugyanezt csinálja. Több mozgás kellene neki, vagy mitől ilyen?
2018. dec. 3. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem csodálom, hogy őrjöng szerencsétlen, ha hetekig be van zárva a lakásba. Egy ekkora gyereket minden nap ki kéne vinni 1-2 órát legalább, max akkor nem, ha olyan undorító idő van, mint ma (itt egész nap szakad az eső).
2018. dec. 3. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Hetekig nem mozdul ki a lakásból????? Tedd fel legyszives magadnak a kérdést, hogy TE mennyire lennél megbolondulva, ha hetekre bezárnálak a házatokba? Na és akkor most ehhez add hozzá azt, hogy a gyereknek elemi létszükséglete a mozgás, rohanás, fára mászás, pocsolyába ugrálás, az új ingerek megismerése. Amit a feleséged csinál az borzalmas, épp most teszi tönkre egy életre azt a gyereket mind testileg mind mentálisan. Szülőnek lenni nem csak annyit jelent ám, hogy megcsinálom a főzeléket és megveszem a legújabb Lego szettet. Menni KELL.
2018. dec. 3. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
A felesegeddel se minden oké mellesleg, ha hetekig nem megy sehova... az ilyesmit felnőtt emberek se bírják, hacsak nem valami mentális probléma az oka a bezárkózásnak. Szegény gyerek.. olyanok vagytok, mint akik lovat tartanak a fürdőszobában aztán megkérdezik, hogy vajon mi a baja, lehet hogy többet akar szaladgálni...?
2018. dec. 3. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Én mindennap kimegyek az egyevesemmel. Ha rossz idő van, akkor játszóház uszoda, mert kell az inger és ke kell vezetni az energiáit.

Viszont ő is rengeteget, dobál, sikít, egy percet nem marad egy helyben. Azt veszem észre, hogy sokkal jobban elalszik délután ha sokat volt napközben levegőn. Ezért amikor csak lehet (kivéve szakadó eső) szabadtéri programot tervezek.

2018. dec. 3. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
húszévesen is majd' belehalok, ha 24 óránál többet kell zárt térben tartózkodnom, pedig én már jól meg vagyok szocializálva és nevelve, meg különben is, még majdnem lusta kamasz vagyok, mit vársz egy egyéves kis energiabombától, amit hetekig bezárnak egy lakásba? a kutyádat is le kell vinned sétálni, miből gondolod, hogy a gyerekedet nem?
2018. dec. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!