Nálunk ez 4 évesen volt a csúcson, de a szomszéd srác még 10 évesen is kutyaként létezett. Teljesen normális felnőtt lett belőlle.
2018. dec. 1. 10:33
3/14 A kérdező kommentje:
4 éves.
Nem az a gond, hogy így játszik. De nekem úgy tűnik játékon kívül is "más".
2018. dec. 1. 10:36
4/14 anonim válasza:
Ha gondolod, elviheted egy gyermekpszichológushoz, de 4 évesen ez teljesen normális, akár egész nap benne vannak a "szerepben", ha élvezik azt, néha vannak képzelt barátaik is, és imádják a szerepjátékokat. Évekig semmi gond nincs ezzel.
2018. dec. 1. 10:37
5/14 A kérdező kommentje:
De nem tartom kizártnak, hogy csak én érzem soknak és teljesen normális ebben a korban.
És csak hiányzik a gyerekem. 😊
2018. dec. 1. 10:38
6/14 anonim válasza:
Igen normális, rokontól kapott várat lovagokkal a fiam úgy imádta hogy jó ideig ebben a világban élt. 1 hónap múlva tért vissza :)
2018. dec. 1. 10:42
7/14 anonim válasza:
Kivülről zavaró tud lenni, de ha belemész a játékba, nagyon könnyen tudod irányítani ;)
2018. dec. 1. 10:43
8/14 anonim válasza:
Néha szoktam mondani neki, hogy szeretnék beszélni az 5 éves kisfiammal, szólnál neki? Ilyenkor felhúzza a szemöldökét és "vált", hogy "igen anya? Mi történt?"
De működik az is, ha belemegyek a szerepbe és egy leszek én is. Általában kinevet miatta és akkor azért "esik ki" belőle. Vagy csak nem vagyok jó színész :)
De teljesen normális ;)
2018. dec. 1. 10:46
9/14 anonim válasza:
Erdekes, nalam ez kimaradt. Ennyi idos korombol mar jocskan vannak emlekeim, es sosem voltam ilyen. Ha amugy minden oke vele, akkor nyilvan nincs gond. De a vedonovel, orvossal beszelhetsz errol, hatha tudnak mondani vmi okosat.
2018. dec. 1. 14:42
10/14 anonim válasza:
Ez teljesen normális, és el fog tartani még egy darabig.
De ez egy percig sem jelenti azt, hogy nem önmaga, csak szimplán gyerek. Hagyd, hogy élvezze a gyereklétet, szállj be te is a játékba. Ezek a szerepjátŕkok fejlesztik a személyiségét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!