Cumi, szopi, ujjszopas vagy cumisuveg a jobb szerintetek 2,5-3 evesen, vagy afolott?
Figyelt kérdés
Olyan gyerekre gondolok, akinek nagy a szopasi igenye, es mindenkepp kell neki valamelyik a negy kozul. Szerintetek melyik a legelonyosebb, es miert? Ha valaszthattatok (volna), ti melyiket valasztottatok(volna) a gyereketeknek?2018. nov. 4. 22:31
11/18 anonim válasza:
Azt meg kifelejtettem h iszik poharbol is, nem bena
12/18 anonim válasza:
Tart a fenet addig a szopasi igeny...basszus 7 evesen egyedul jartam iskolaba es tudtam etelt kesziteni magamnak...ne vicceljunk mar!
Amugy addig cumizik amig megteheti. Jo ragcsalni, amig adod neki biztos h fogja is. Elveszed tole 1-2 napig hianyolja aztan elfelejti. Nem tudom miert kell ugy banni egy ekkora gyerekkel mint vmi dedossal.
13/18 A kérdező kommentje:
Baratnom hasonlo koru kislanya nem szopizott, fel eve cumija sincs, megis hasonlo problemaval kuzdenek.
2018. nov. 5. 16:49
14/18 anonim válasza:
7 éves korig szopásigény? Hahahaha! Lányom el is küldene a francba! 7 évesen már azt is cikinek tartja ha az iskolában a barinöji elött a kezét meg akarom fogni...
15/18 A kérdező kommentje:
TartHAT, 2,5-7 eves kor kozottet mondott egeszen pontosan.
2018. nov. 5. 17:09
16/18 anonim válasza:
Azért az egészséges fejlődés sávjában nemigen lesz ilyen, hogy 7 évesen inkább horpadó homlokkal, zsibbadó nyelvvel akar küzdeni egy kis löttyért vagy hogy képtelen kezelni egy poharat. Az a pszichológus nagyon nem részletezett valamit ezen a "7 éves korig is eltarthat" dolgon.
17/18 A kérdező kommentje:
Horpado homlokkal, zsibbado nyelvvel?:D Meg nem kepes kezelni a poharat? Azzal mi az osszefugges? Hasznal poharat.
2018. nov. 12. 12:03
18/18 anonim válasza:
Maga a reflex rég le kell épüljön, különben jó eséllyel ilyen előre álló metszőfogú, parodistásan selypítő szerencsétlen lesz belőle, amilyenek a modern kor különösen idióta naivái elég nagy hányadban. Lehet, hogy a beragadt reflexükkel valamit jól csinálnak, de asszem az emberi nem ennél azért kicsit többre hivatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!