3 éves kislányom elkezdte szopni az ujját, pedig soha életében mégcsak nem is cumizott, másnál is volt ilyen?
Most kezdtük az ovit, azóta van.
Azt mondja menyugtatja és azért is csinálja, hogy ne sírjon.
És leszokott róla, ha igen, mikor?
Nem is annyira maga az ujjszopás bánt, hanem, sokkal inkább, hogy mekkora szorongás állhat mögötte:(
Tehetelennek érzem magam.
Annyira borzaszto ez a magyar rendszer :(
3 evig otthon, szinte sehova nem mennek gyerektarsasagba ( mert alig van ilyesmi ) , aztan hirtelen 8-4 ig vagy meg tobbet meg ovoda.
Semmi atmenet nincs.
2-es, nem igazán a kérdésemre válaszoltál, de azèrt annyit reagálnèk erre:
"3 evig otthon, szinte sehova nem mennek gyerektarsasagba ( mert alig van ilyesmi ) "
, hogy bár nem tudom ti hol èltek, de ahol mi lakunk ott csak az nem viszi gyerektársaságba a gyerekét, aki nem akarja.
Rengeteg lehetôség van. Majdnem minden nap volt valami programunk, míg nem kezdôdött az ovi. Szinte dùskáltunk a lehetôségekben.
Kedves utolsók! Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok.
Jövő hétre kaptam időpontot egy gyermekpszichológushoz, kislányomat persze nem viszem, csak én szeretnék iránymutatást kapni, hogy hogy tudnék segíteni neki.
Majd megírom, ha kapok hasznos tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!