Nektek hogy esne, ha a nagymamanak kisgyereke lenne es ezert hanyagolna az unokat?
Figyelt kérdés
Nagymama 40en felul szult, nem a lanya szult koran. A kisgyerek iskolas koru (10+) es a nagymama egesz elete korulotte forog. Egy nagyszulo paros van csak a csaladban, a masik agon meghaltak. Alig segit valamit, de szerinte o mindent megtesz, semmilyen kritikat nem tur. Kicsit mintha bosszut akarna allni a lanyan, amiert az nem segitett eleget,amikor a gyereke (a lany testvere) megszuletett. A lany abban az idoben komoly depresszioval (kozeli hozzatartozo elvesztese+ szerelmi csalodas), anorexiaval kuzdott, ennek ellenere elkoltozott es sajat magat tartotta el, egyedul jutott tul az erzelmi melyponton, es sikerult boldog csaladot alapitania.2018. nov. 3. 13:55
21/47 A kérdező kommentje:
Hmm nyilvan, bar az en testverem hetvegeket tolt a dedszuleimnel, azaz anyam anyjanal, szoval eleg erdekes a felallas ugye ;)
2018. nov. 3. 15:20
22/47 A kérdező kommentje:
(Marmint dedszulo koru nagyszuleinel)
2018. nov. 3. 15:22
23/47 anonim válasza:
Te tényleg nem vagy ép. Nekik most a testvéred nevelése a dolguk. Nyilván örülnek ha időnként átviszed a gyereked, de a Te dolgot gonfoskodni a gyerekedről. Fogd már fel.
24/47 A kérdező kommentje:
Te nagyon buta, ki beszelt itt arrol h neki kene gondoskodni rola? Csak jol esne az erzelmi tamogatas es neha 1-1 ora igazi segitseg, amikor nem azt hallgatom, h nem er ra, mert vajaskenyeret kell kennie a 10 eves testveremnek aki egesz allo nap az instagram elott ul.
2018. nov. 3. 15:31
25/47 anonim válasza:
ÉS????? Baxus én a 15 éves lányomnak is megkenem a vajaskenyeret, ha azt kér. Sőt, kapaszkodj meg, a majd" 50 éves férjemnek és a 73 éves anyósomnak is. Neked nem kennem meg, az biztos. Egomanias nyiffnyaff kis pitsa vagy, esküszöm nem tűnsz többnek 16 évesnél, úgy nyivákolsz. NEM KÖRÜLÖTTED FOROG A VILAG
26/47 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem kennél nekem vajaskenyeret? :( A tobbi sértést még megértem, de ez kicsit eros volt...
2018. nov. 3. 15:53
27/47 anonim válasza:
Hol a párod? Miért nem Ő segít? Nekem nincs még 50 éves édesanyám, dolgozik, a lányom 5 éves, talán 2x aludt a mamánál. Nem varrom a nyakába a gyereket, minek? Nekem nem teher a gyerek, a párom segít. Mióta óvodás (mi dolgozunk) én örülök a legjobban, mikor együtt lehetünk. Ovi előtt, ha kicsit feszültebbnek éreztem magamat, este leváltott a párom, és elmentem sétálni, futni, kutyátsétáltatni 1 órára. Hozzáteszem, hogy hetente 2x ígyis találkozunk édesanyámmal, és a lányommal imádják egymást.
28/47 anonim válasza:
Csak en erzem ugy, hogy itt nem is az afo gond, hogy mennyit van az unokaval a nagymama, hanem hogy a Kerdezo ugy erzi, hogy a fiatal testveret jobban szeretik, mint ot?
29/47 A kérdező kommentje:
Utolso: ez igaz. Van meg egy kisebb tesom es ot is lexarja. Teljesen elfordultak a gyerekkel mindenki elol, kifejezetten apam es ellenunk neveli. Mintha valami bosszuhadjarat lenne. Amiert senki nem akarta ezt a testvert, de o jol megmutatta, hogy akkoris a nyakunkra szuli. Azota szetesett a csalad sajnos. Irhat barki amit akar, ez igy tortent.
2018. nov. 3. 16:06
30/47 anonim válasza:
Nem kérdező, nem a nyakatokra szülte, nem neked kell nevelni, nem hagyja rád, mint te tennéd a te gyerekeddel... itt aki a rokonai nyakába varrná a gyerekét az te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!