Mit teszel, ha gyermekedtől azt hallod, hogy egy osztálytársa nem engedi közösen játszani a barátnőjével?
Figyelt kérdés
2018. okt. 29. 11:27
1/8 anonim válasza:
Szólok a tanítónak, hiszen ha napközben történik, ő tud rá megoldást találni, hogy ne legyen kirekesztve az enyém.
2/8 anonim válasza:
Beszélek a gyerekkel (Nem kiabálok, nem hisztizek, csak mint egy felnőtt egy gyerekkel, hogy megértsük egymás nézőpontját), és úgy, ha lehet, hogy ott az én gyerekem és a barátja is.
Legrosszabb esetben áthívom a barátját játszani.
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoljátok ezt a gyerek nem tudja maga intézni? Pl. hogy ő szól a tanítónak, vagy próbál megoldást találni a társaival.
2018. okt. 29. 17:38
4/8 anonim válasza:
Nem, kisiskolásoknál még kell a szülő, tanító beavatkozása.
Nekem pl. sokszor jól jött.
5/8 anonim válasza:
Na, meg ha tudná intézni, nem szólna róla neked. Nyilván segítséget vár.
6/8 anonim válasza:
En nem avatkoznek bele. Ha igazan akarnak baratkozni, talalnak hozza utat. Ha nem, akkor kihul a baratsag es lesz masik. Nem lehet minden problemajat a nyakadba venni. Az o onbizalmat rombolod azzal, ha feltetelezed rola h nem tudja megoldani a helyzetet.
7/8 anonim válasza:
Én megmondanám a gyerekemnek hogy ne hagyja magát, a másik kislány nem a főnöke, mi az hogy nem engedi azzal játszani akivel akar?
8/8 anonim válasza:
Az enyém is járt így, ráadásul új környezetben az addig barátnak hitt gyerek zavarta el és nem engedte őt játszani. Nem szóltam a tanárnak, ezen nem hiszem, hogy tud vagy akarna segíteni. Az enyémnek azt mondtam, hogy ne játszon velük, keressen mást. Ilyen barátra nincs szüksége. Ezek a gyerekek milyen felnőttek lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!