Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis halloween partyra mit...

Ovis halloween partyra mit vigyünk, minek öltözzünk? 4 éves fiamnak ez lesz az első bulija, amire meghívták, így én is kicsit tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Nem szülinapi buli, de üres kézzel nem akarok menni. Valami passzoló apróságra gondoltam, meg egy kis nasi.

Szülős a buli. Valami light-os jellmezt is szeretnék. A fiamnak fogalma sincs még az egyébként menő csontváz, vér, és stb. "fincsiségekről", és ez jó is igy. Köszi, ha van ötletetek.

2018. okt. 28. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi tavaly tartottuk az elsőt elsős gyerekeknek. Játszótéren, tök buli volt.

Én nyalókákat "öltöztettem be" szellemnek (rá fehér papír, alul gumi, fekete filccel szem, száj), imádtá a gyerekek. Mellé világítós karkötőt kapott mindegyik, így legalább láttuk, merre szaladgálnak.

Lightos jelmez lehet a boszorkány, szellem, varázsló. de bármi lehet, nem kell ijesztőnek lenni.

2018. okt. 29. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Denevér, abszolút ikonikus állatkája ennek a rémisztő hagyománynak és egyszerű is a jelmez:D

Pókembert meg ilyesmiket nem javaslom, mert erre ott van nekünk a farsang.

2018. okt. 29. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!